Titeket nem zavar az, hogy egy olyan ország kémrepülője
járt hazánkban akik ártatlanokat mészárolnak le és
amelyik országnak az elnöke kijelentette, hogy
felvásárolják hazánkat?
Figyelt kérdés
Köze lehet a látogatásuknak ahhoz, hogy közeleg a választás? esetleg meg is támadnak, ha úgy alakul?
Abba bele sem gondolsz, Kérdező, hogy "valakik" pontosan azt akarják, hogy féljél? Hogy majd a félelemtől vezérelve azt higgyed a helyes döntést hoztad? Most ezt a kort éljük, hogy gyűlölettel és félelemmel akarják egységbe állítani az embereket önös érdekből. Ez nem csak Magyarországon van így, hanem a világ többi részén is, lásd Bush, meg az iraki tömegpusztító fegyverek című kabaré.
2010. márc. 18. 15:31
32/70 anonim válasza:
"Honnan szedted az infót, talán csak nem a hír tv-ről vagy a jobbik tv-ről? Akkor sejtem mennyi lehet a valóságalapja..."
hogy jöttek a gépek?
minden hírportálon kint van
még az indexen is
2010. márc. 18. 15:31
33/70 anonim válasza:
"Abba bele sem gondolsz, Kérdező, hogy "valakik" pontosan azt akarják, hogy féljél? Hogy majd a félelemtől vezérelve azt higgyed a helyes döntést hoztad? Most ezt a kort éljük, hogy gyűlölettel és félelemmel akarják egységbe állítani az embereket önös érdekből. Ez nem csak Magyarországon van így, hanem a világ többi részén is, lásd Bush, meg az iraki tömegpusztító fegyverek című kabaré."
de válaszoljál már hogy szerinted mit kerestek itt illegálisan
nem érdekel a mellébeszélés
itt voltak miért?
2010. márc. 18. 15:32
34/70 anonim válasza:
"amúgy 55 61 miért is védi izraelt?"
Te beteg vagy. Le is pontoztalak. Én írtam minden kérdésben hogy kikell irtani a zsidókat. Akkor meg azé pontoztatok le. Menjetek mostmár..
2010. márc. 18. 15:37
35/70 anonim válasza:
55%-os te az "izraeli zsidó", vagy a "sárga villamosos" hozzászóló vagy?(bocs aki nem érti, elég ha ő(k) érti(k))
36/70 anonim válasza:
Na ez a mellébeszélés. Legálisan voltak itt. És ha legálisan vannak itt akkor a céljaik az magánügy. Bármikor lehet egy közös NATO Izraeli hadgyakorlat, szóval már lehet, hogy rég egy betonon állnak a Luftwaffe ECR-jeivel.
37/70 anonim válasza:
100 %-os meggyozodesem hogy celjuk a felelem keltes volt.Ilyenek a magyarok.Paraznak.Meglatnak egy ilyen repulot es osszeszarjak magukat.Akarom mondani nem mindenki,de akad jonehany.Latod veled is mit ossze kell kuszkodni hogy megertsed miert voltak itt.Kozelednek a valasztasok.A FideszMszp felelmet akar kelteni.A gorenyek,de mi ugye okosabbak vagyun ettol,UGYE?
2010. márc. 18. 15:38
38/70 anonim válasza:
A "sárga villamos" az tényleg én vagyok de az izraeli gyerek az viszont egy másik 55%-os. Gyorsan pontozzatok fel, vagy le, vagy mittudomén és akkor megváltozik.
2010. márc. 18. 15:39
39/70 anonim válasza:
" Na ez a mellébeszélés. Legálisan voltak itt. És ha legálisan vannak itt akkor a céljaik az magánügy. Bármikor lehet egy közös NATO Izraeli hadgyakorlat, szóval már lehet, hogy rég egy betonon állnak a Luftwaffe ECR-jeivel."
ez kész
ne haragudj de te nem vagy normális
NEM volt engedélyük
milyen engedélyük volt
mutasd be az engedélyt...
2010. márc. 18. 15:41
40/70 anonim válasza:
Azt nemtom volt e engedélyük, de nem is érdekel. ide egy iraeli fegyveresen be nem teszi a lábát az biztos!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!