Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne, ha egy szélsőjobbold...

Mi lenne, ha egy szélsőjobboldali ember lenne a történelemtanár egy általános vagy középiskolában?

Figyelt kérdés

Mármint egy 20 éves turbómagyar aki Trianonozik meg "Erdély nem Románia" dolgokat hajtogatna...

Az hogyan mesélne a többi történelmi dologról?

Általában a történelemtanárnak nézetfüggetlenül kell elmagyaráznia a dolgokat legfeljebb csak miután elmondta a tananyagot egy személyes véleményt mondani róla, hogy szerinte neki volt igaza meg stb...

De esetleg van nektek ilyen fiatal történelem tanárotok aki még kuruc.info-t is olvas és nyíltan bevallja és büszke is rá? Vagy hasonló dolgok

2015. okt. 20. 17:59
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Igen, de általában gyakoriak azok amikor vége a tananyagnak vagy amikor túlhaladás van vagy esetleg úgy esik jól elkezd beszélni a tanár a zenékről,filmekről,gyerekkori dolgokról vagy esetleg tananyaghoz köthető érdekességekről...
2015. okt. 20. 18:31
 12/39 anonim ***** válasza:
96%

Nekem mindegy lett volna. Amúgy érdekelne mi az a "turbómagyar"!

Tán' a mélyliberáncs rokona? :)

2015. okt. 20. 19:14
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen hogy lenne már valaki történelemtanár?
2015. okt. 20. 19:32
 14/39 A kérdező kommentje:
20-on évest akartam irni
2015. okt. 20. 19:33
 15/39 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyen tanárt, de engem nem tanított. az enyém inkább olyan volt, hogy nem gondolkodtatott kicsit sem, tanuld meg hogy ki a rossz és ki a jó.
2015. okt. 20. 19:56
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Az összes töritanárom szélsőjobbos volt, kivéve egyet. Még élek. Szinte semmi különbség nem volt köztük. Ugyanúgy tankönyvből tanítottak. Ennyi.
2015. okt. 20. 20:08
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is volt Jobbikos tanárunk,vagy ahhoz hasonló, viszont középiskolában.

De, szerettük.

Általánosban nem igazán szerettem a történelmet, de középiskolában nagyon megszerettem, ez főleg a tanárnak volt köszönhető.

Viszont, szigorú is volt,szabályokat alkotott, amivel igyekezett motiválni a tanulókat.

Órán viszont nem politizált, csak utalásokat tett, morzsákat hintett el.

2015. okt. 20. 20:17
 18/39 anonim ***** válasza:
92%

25 éves vagyok, történelemtanárként dolgozom egy általános iskolában, az ez előtti választásokon a Jobbikra szavaztam. Trianon konkrétan tananyag, Erdély meg nem Románia. A kurucinfó nem érdekel, de a történelmünkre büszke vagyok.

Van más kérdésed esetleg? Szívesen válaszolok! :))

2015. okt. 20. 22:22
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem értem, hogy akinek fáj az, hogy Erdély ma nem Magyarország része, az miért lenne turbómagyar?

Néha annyira zsibbasztó, amikor egyesek ilyen fekete-fehéren képesek csak gondolkodni, hogy szerintük akinek fáj a saját hazája sorsa, az "trianonozik" (pejoratív értelemben), és biztos kuruc.infót olvas... Kérdező, annyira szánalmas vagy.

Egyébként meg aki eljut odáig, hogy tanári diplomát szerez, annak van annyi esze, hogy

1. nem a kuruc.infóról szerzi a történelem ismereteit

2. még ha eléggé jobboldali is, tudja azt, hogy egy tanárnak hol a határ.

Teljesen mindegy, hogy a tanárnak milyen személyes véleménye van, elsősorban a kerettantervben (és a többi tantervben) meghatározott anyagot kell megtanítania. Még ha az a személyes véleménye, hogy nem létezett holokauszt (hogy extrém példát mondjak), akkor is azt kell tanítania, hogy volt, mert van ilyen lecke. Ellenkező esetben kirúgják. Egyébként ilyen történelemtanár biztos nincsen, csak a példa kedvéért írtam ezt.

Jah, és Erdély nem Románia, soha nem volt az, és soha nem is lesz az. Látogass el egyszer oda, és meglátod, hogy ami ott van, azt Magyarország építette, a románok pedig csak leamortizálták cigányputrivá. Bármelyik erdélyi városba elmész, ezt látod. Akkor majd gondolkodj el, hogy Erdély magyar-e innkább, vagy román. Mindig is magyar volt.

2015. okt. 20. 22:31
 20/39 anonim ***** válasza:
75%
A kuruttyinfó egyik legvéresszájúb, náci írója, bizonyos Perge Ottó álnevű hazudozó is gimnáiumi töritanár. Érdekes lehet a módszere, mert a kurucon elsősorban a zsidó nép mocskosságát és a holokauszt szerinte hazugságát elmezgette tucatnyi oldalon. Míg le nem buktatta őt egy blog, azóta nem publikál korunk Alfred Rosenberge.
2015. okt. 20. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!