Ukrajnából miért nem érkezett több száz ezer ember?
„sokuk amikor eljutott Németországba megbánta hogy egyáltalán elindult.”
Ezt honnan tudod?
10.44 googlezz picit és találsz több tucat cikket róla, írtak róla német oldalakon is, a finnek úgy tuodm tv-ben is leadták. Olvastam angol nyelven interjút is menekültekkel.
Ez csak egy link, de ha használod a google-t, több tucat forrást találsz. Ha a google fordítót is használod, akár arab fb bejegyzéseket is elcsíphetsz!
A 4-esnek totálisan igaza van!
Annyit még hozzá, hogy Irakban ugyanez a szituáció szerintem.
Először (nem is annyira elöször) amikor Huszein Szaddám hatalomra került, azután vagy egy évig, aztán jött a háború 9 éven át Iránnal, majd Kuvait miatt az USA rohant rájuk, de ugyanakkor Szaúd-Arábia és Izrael is. Aztán késöbb a 9/11-et követően ismét az USA rombolt náluk, míg végül a rezsim osszeomlott. Aztán azóta csak még bizonytalanabb lett a helyzet, állandóan megvádolják a lakosságot, aki dolgozna egy kis zabálnivalóért meg a kölykeiért, hogy "együttműködik a hitetlen megszállókkal", azért röptetik őket a levegőbe, aztán tavaly rájuk rontott a fékeveztett állati "Iraki és Levantei Iszlám Állam" című agyrém, most pedig már elfoglalta az összes határátkelőt Szíria-Irak között, és az olyan nagyvárosokra is rátették már a kezüket mint Moszul...
Hogy miért csak most kezdtek el tömegesen kereket oldani onnan is, azon már én is sokat tűnödtem.
De amúgy az emberek túlnyomó többségének tényleg csak tegnap előttig hord el az emlékezete...
Olyan ez mint Orbán kerítése. Na ezt az egyet tényleg nagyon jól csinálta. Rendben, így igaz.
...de az már a kutyát nem érdekli, hogy előtte elb--ott el komplett országot, és nyomorú földönfutóvá tette a népet, pofátlanul kifosztotta MAGYARORSZÁGOT?? Elmondta mindennek az EU-nál, oda szart, ahonnan zabál?
(mondjuk ez nem tartozott a kérdéshez szorosan, csak ez ugyanolyan érthetetlen.
Tuti nem csak nekem...
# 6 Köszi.Azt hittem másról van szó.
Azért a cikkben is írták, hogy nem a menekültekről van szó, hanem csak egy kisebb csoportjukról.
Mert nem beszélik a nyelvet, a migránsoknak meg mindegy, ők úgy sem fognak beilleszkedni.
Amúgy én várom a Ukrán menekülteket, Ők nem fognak kihasználni engem mint nyáron azok akiknek segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!