Hogyan lehetek nagyobb hasznára az országnak?
Figyelt kérdés
Mivel én ilyen balliberális, a család és a nemzet szentségét semmibe vevő egyed vagyok, mivel tennék nagyobb szívességet:
1) Elhagyom az országot, hogy ne rontsam a levegőt a "másságommal"
2) Itt maradok, élek továbbra is betartva a törvényeket, itt szülöm meg a gyerekeimet, akiket persze liberálisnak nevelek.
2015. okt. 11. 16:22
1/12 anonim válasza:
Hé te liberális! Mi nemigazán szeressük a tefajtádat errefelé!!!
3/12 anonim válasza:
KETTŐTÖK VÁLASZA A PROVOKATÍV ÉS SÉRTŐ!!!
5/12 anonim válasza:
Nem tök mindegy mi az ország haszna, ha nagy ívben teszel rá?
6/12 anonim válasza:
1.Nem szaporodsz.
2.Nem leszel politikus.
7/12 anonim válasza:
Eriggy innen. :) A többi nem a mi dolgunk, amíg nem ártasz kívülről Magyarországnak vagy Európának.
Ha az országban összesen 800 nemzeti érzelmű ember lakna, akkor ők alkotnák a nemzetet. Ha 200, akkor ők.
Megválaszolja ez a kérdésedet?
8/12 anonim válasza:
Olyan, hogy "balliberális", nem létezik. Művelődj még egy kicsit, akkor lehetsz hasznára az országnak.
10/12 anonim válasza:
szerintem nem hangzik túl liberálisnak, hogy a gyerekeid nem dönthetnek afelől hogy liberális vagy konzervatív nevelést kapjanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!