Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bújnak liberális tanárok...

Miért bújnak liberális tanárok szakmai "kifogások" és a gyerekek mögé, amikor a hatalommal annyi a tényleges problémájuk hogy nem baloldali?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 11:51
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
60%

"ki kell kopnia innen ezeknek a komcsiivadékoknak mire élhető ország lesz ez"

De a módszerek öröklődnek. Komcsiivadék ide, komcsiivadék oda, még mindig a listázásokban és az egymást feljelentgetésekben látjuk a megoldást. Akasztani kellett volna. Így 100 év múlva is itt tartunk, mint Putyin a KGB-s módszereivel.

2015. okt. 11. 13:30
 32/46 anonim ***** válasza:
9%

én nem sértegettem itt senkit, addig még engem el nem kezdtetek sértegetni.

és azért csak talán ki lehet azt mondani valakiről, hogy idegbeteg módjára viselkedik, ha a vele ellentétes nézeteket valló válaszolót bizonyos sértő jelzőkkel illeti, úgy hogy nem is ismeri, és egy-két komment alapján már konkrét jellemzést tud leírni az intelligenciájáról.

és lekezelő, lealacsonyító stílusban válaszol úgy, hogy azt sem tudja ki írta le a választ, vagy milyen szándékkal.

látom jól elvagytok azzal, hogy lepontozgattok, örülök hogy ennyivel is hozzájárulhatok a napi boldogságotokhoz, ha már több nem jut :)

2015. okt. 11. 13:36
 33/46 anonim ***** válasza:
84%

# 32/32 Időpont ma 13:36

"és azért csak talán ki lehet azt mondani valakiről, hogy idegbeteg módjára viselkedik, ha a vele ellentétes nézeteket valló válaszolót bizonyos sértő jelzőkkel illeti, úgy hogy nem is ismeri, és egy-két komment alapján már konkrét jellemzést tud leírni az intelligenciájáról.

és lekezelő, lealacsonyító stílusban válaszol úgy, hogy azt sem tudja ki írta le a választ, vagy milyen szándékkal."

Nem kértünk bemutatkozást, de azért köszi. Majd értesítünk.

2015. okt. 11. 13:38
 34/46 A kérdező kommentje:

a történelemtanárok gittegyletének nyilatkozata ferdít

egyébként ők állítják, hogy mennyire a szakma csúcsán van minden tanár, akkor meg nincs mitől tartaniuk a szigorúan szakmai kritikákat illetően nem igaz?

2015. okt. 11. 13:40
 35/46 anonim ***** válasza:
80%

"én nem sértegettem itt senkit, addig még engem el nem kezdtetek sértegetni."

Akkor ajánlom sok szeretettel az első, 11-ik válaszodat ennél a kérdésnél, ahol elkezdtél mocskosliberálisozni és cigányimádózni mindenkit, aki nem támogatja Orbán agybaját.

2015. okt. 11. 13:42
 36/46 anonim ***** válasza:
80%

# 34/35 Időpont ma 13:40

Persze, mert az átkosban is szigorúan szakmai szemmel lettek feljelentve az emberek. Elítélve meg pláne.

Az ürgebőrbevarrt konzervdobozban lévő magnószalagot meg mindenki odaadta a vízalatti békaembereknek, miközben öltönyben fuldokoltak...

2015. okt. 11. 13:44
 37/46 anonim ***** válasza:
84%

"a történelemtanárok gittegyletének nyilatkozata ferdít"

Hát persze. Te megmondod, hogy ferdít, ezért ferdít. Semmi érv, semmi indok, azért ferdítenek, mert csak.

"egyébként ők állítják, hogy mennyire a szakma csúcsán van minden tanár, akkor meg nincs mitől tartaniuk a szigorúan szakmai kritikákat illetően nem igaz?"

Hihetetlen, hogy mennyire pofátlanul cinikus vagy. Egyértelműen tudod, hogy még a legjobb szakember is szokott hibázni vagy rá lehet simán fogni, hogy hatalmas nagyot hibázott, ha nem tetszik a képe és így meg lehet őt szorongatni a "van rajta sapka <-> nincs rajta sapka" alapon, de azért felhozod ezt az érvet.

Fenntartom, amit pár válasszal ezelőtt mondtam, elvtelen gazemberek vagytok.

2015. okt. 11. 13:46
 38/46 anonim ***** válasza:
4%

Úristen ezt a sok baloldali nyomorultat itt egy kupacban!

Komolyan nektek nincs jobb dolgotok, mint rászállni egy válaszolóra, akinek mellesleg sok dologban igaza van?

Szégyellhetitek magatokat ahogyan viselkedtek!

Ezek után már tényleg nem csodálkozok azon, hogy a baloldal miért tart ott ahol, ilyen eszement emberekkel sok jóra nem is számíthat.

Gondolkozzatok el magatokon, mert szánalmas amit csináltok!

Kérdező, szerintem elég sok válasz érkezett a kérdésedre, amiből láthatod hogy a liberális baloldaliaknak ennyire futja, nem többre mint amit ide leírtak.

Épp észérvek nincsenek, csak sértegetések, és személyeskedések, de abból korlátlan mennyiség áll a rendelkezésükre!

2015. okt. 11. 13:51
 39/46 anonim ***** válasza:
6%

"Nem baz+, azért mert a tanárokat arra biztatják, hogy figyeljék meg és jelentgessék fel egymást.

Ha te ennek jelentőségét nem bírod felfogni, akkor veled van a probléma."

Mindenhol van ellenőrzés, nem tudom mi bajod van.

Jah, de.

Mindenki tudja, hogy a tanároknak az a bajuk, hogy véget ért a jóvilág, nincs több lazulás, lógás, munkaidőbén otthoni főzőcskézés, részegen bejárás, kummantás, bizony be kell járni órára és dolgozni kell.

Nagyon helyes, ennyit tudok mondani, elhiszem, hogy 30/35 év után fura, hogy reggel nem lehet ittasan bemenni, aztán osztályokat kompletten megbuktatni, de ez van.

2015. okt. 11. 14:04
 40/46 anonim ***** válasza:
93%

"Úristen ezt a sok baloldali nyomorultat itt egy kupacban!"

Hát, már megint mindenki baloldali nyomorult, aki nem ért veletek egyet!

De nem baj, üldözzétek csak el az embereket otthonról, saját magatok alatt vágjátok a fát.

2015. okt. 11. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!