Miért bújnak liberális tanárok szakmai "kifogások" és a gyerekek mögé, amikor a hatalommal annyi a tényleges problémájuk hogy nem baloldali?
"miért lenne diktatórikus? mert nem a liberálisokra lett hallgatva?"
Nem baz+, azért mert a tanárokat arra biztatják, hogy figyeljék meg és jelentgessék fel egymást.
Ha te ennek jelentőségét nem bírod felfogni, akkor veled van a probléma. Láthatóan nem bírod, mert a liberálisozásnál tovább nem terjed az elméd teljesítménye.
De szerintem el sem olvastad a cikket a történelemtanárok nyilatkozatáról, mert minek, amikor te már rég eldöntötted magadban, hogy az a cikk csakis mocsadék liberális-reakciós lehet.
Arról nem tehetek, hogy szövegértelmezési problémáid vannak.
"A PÖCS, azaz a Pedagógus Önértékelési Csoportok nemcsak kínosak, de megtévesztőek is. A történelemtanárok szerint nem csak a megnevezés kínos, hanem megtévesztő is. Hiszen nem önértékelésről van szó, hanem központi előírások alapján történő, több körben megvalósítandó ellenőrzésről. "Ennek következtében bárkinek a munkájában bármikor találhatóak majd hibák. Ebben a rendszerben mindenki ellenőriz mindenkit, s valamennyi jelentés egy központi adatbázisba kerül. Ezáltal az ön- és kolléga-, továbbá szülői feljelentés rendszere épülhet ki". Így elfogadhatatlannak tartják."
kicsit most vissza olvasgattam a kérdéseket, és a válaszokat is, és ez az 53-as mindenhol úgy viselkedik mint egy idegbeteg kisgyerek.
aki nem ért egyet vele, az elmebeteg, meg zárt osztályra való...
bírom az ilyen emberkéket.
ennyi feszültség meg frusztráció nem gyűlik csak úgy fel magától, biztos valami otthoni komoly gondoknak a kivetülése lehet ez, és ennek vagyunk most a tanúi.
javaslom, hogy próbáld megoldani ezt a problémát, mert ennyi feszkóval nem lehet valami túl boldog életed...
# 25/25 Időpont ma 13:18
Hagyd rájuk. Ezek azt hiszik attól lesz jobb mindenkinek ha jelentgetünk egymásról mint annak idején. Avagy vagy nem éltek akkor, vagy akkoriban is ők voltak a legnagyobb feljelentgetők, a rendszer kiszolgálói. Mentalitásból ítélve az utóbbi.
Mondom én, hogy ki kell kopnia innen ezeknek a komcsiivadékoknak mire élhető ország lesz ez. Ha már '89-ben nem akasztottuk fel mindegyikük, mint a legtöbb vasfüggöny mögötti országban.
"kicsit most vissza olvasgattam a kérdéseket, és a válaszokat is, és ez az 53-as mindenhol úgy viselkedik mint egy idegbeteg kisgyerek.
aki nem ért egyet vele, az elmebeteg, meg zárt osztályra való... "
Mondja az aki szerint kapásból azt mondja a másikra, hogy idegbeteg. Tényleg nem látod, hogy gyönyörűen bemutatod saját magad, másra fogva? :-D
Ti is pont ilyen elmebetegek voltatok 2010 előtt.
Akkor - érdekes módon - még ott harcoltatok mellettem és szidtátok az MSZP országnyomorító lépéseit.
Amint Viktorkátok hatalomra került és folytatta ugyanazt a népnyúzást, már nem volt akkora pofátok.
Ebből is látszik, hogy nektek nem a korrupcióval és a romlottsággal volt bajotok, hanem azzal, hogy nem a ti vezetőitek rabolhatták le az országot.
Elvtelen gazemberek vagytok, ez a lényeg. Támogatottság terén ott van a helyetek az MSZP és társai mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!