Miért bújnak liberális tanárok szakmai "kifogások" és a gyerekek mögé, amikor a hatalommal annyi a tényleges problémájuk hogy nem baloldali?
Egy pillanatig azt hittem, hogy nem propagandát olvasok. Aztán végigolvastam a teljes kérdést, és rájöttem hogy de.
Miért teszel fel kérdést, ha egyszer nem vagy kíváncsi egyáltalán a válaszra, sőt valószínűleg beszólnál, jelentenél és lepontoznál bárkit aki érdemben próbál válaszolni?
Így van, üldözzétek el egész nyugodtan még a tanárokat is itthonról.
Így épül-szépül a viktoriánus, nemzeti keresztyén Nagy-Magyarország.
én aztán nem szoktam pontozni és jelenteni
tényleg kíváncsi vagyok miért nem merik ezek az emberek megmondani a konkrét problémájukat, mert az is egy vélemény, azzal meg nem muszáj egyetérteni
"azért gondolom ezt, mert a szakmai témák kivesézése után valahogy mindig a stadionozásnál meg az obánviktorozásnál meg vezérezésnél lyukadunk ki"
Talán azért, mert felháborító, hogy egy állítólagos demokráciában a miniszterelnök hobbijára költjük a közpénzeket, miközben az egész magyar állam rohad szét?
"Szerintem az nem elfogadható hogy szakmai szempontokat figyelmen kívül hagyva raknak pártkatonákat a minden vezető pozícióba, plusz a tankönyveket meg a tananyagot is átvariálták hogy a fidesz szennypropaganda folyjon onnan is. És persze a haverok jól megtömhessék a zsebüket. És én sem liberális sem baloldali nem vagyok. Ez értelmes emberek számára nem elfogadható."
Már hogy ne lennél liberális és baloldali. A fideszesek eldöntötték, hogy az vagy és akkor az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!