Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bújnak liberális tanárok...

Miért bújnak liberális tanárok szakmai "kifogások" és a gyerekek mögé, amikor a hatalommal annyi a tényleges problémájuk hogy nem baloldali?

Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 11:51
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
86%

Egy pillanatig azt hittem, hogy nem propagandát olvasok. Aztán végigolvastam a teljes kérdést, és rájöttem hogy de.

Miért teszel fel kérdést, ha egyszer nem vagy kíváncsi egyáltalán a válaszra, sőt valószínűleg beszólnál, jelentenél és lepontoznál bárkit aki érdemben próbál válaszolni?

2015. okt. 11. 11:53
 2/46 anonim ***** válasza:
60%

Így van, üldözzétek el egész nyugodtan még a tanárokat is itthonról.

Így épül-szépül a viktoriánus, nemzeti keresztyén Nagy-Magyarország.

2015. okt. 11. 11:55
 3/46 anonim ***** válasza:
68%
Így van kérdező, mindenki mocsadék, baloldali, liberális sátánfattya, aki nem ért veled egyet.
2015. okt. 11. 11:59
 4/46 A kérdező kommentje:

én aztán nem szoktam pontozni és jelenteni

tényleg kíváncsi vagyok miért nem merik ezek az emberek megmondani a konkrét problémájukat, mert az is egy vélemény, azzal meg nem muszáj egyetérteni

2015. okt. 11. 12:00
 5/46 A kérdező kommentje:
azért gondolom ezt, mert a szakmai témák kivesézése után valahogy mindig a stadionozásnál meg az obánviktorozásnál meg vezérezésnél lyukadunk ki
2015. okt. 11. 12:05
 6/46 anonim ***** válasza:
88%

Megmondták a konkrét problémájukat.

[link]

2015. okt. 11. 12:05
 7/46 anonim ***** válasza:
74%

"azért gondolom ezt, mert a szakmai témák kivesézése után valahogy mindig a stadionozásnál meg az obánviktorozásnál meg vezérezésnél lyukadunk ki"

Talán azért, mert felháborító, hogy egy állítólagos demokráciában a miniszterelnök hobbijára költjük a közpénzeket, miközben az egész magyar állam rohad szét?

2015. okt. 11. 12:06
 8/46 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az nem elfogadható hogy szakmai szempontokat figyelmen kívül hagyva raknak pártkatonákat a minden vezető pozícióba, plusz a tankönyveket meg a tananyagot is átvariálták hogy a fidesz szennypropaganda folyjon onnan is. És persze a haverok jól megtömhessék a zsebüket. És én sem liberális sem baloldali nem vagyok. Ez értelmes emberek számára nem elfogadható.
2015. okt. 11. 12:13
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok liberális, hanem konzervatívnak mondanám inkább magam, nem vagyok a baloldal híve, de a mostani oktatáspolitikát is szinte csak szidni tudom. Magam is tanár vagyok és nem még a szocializmusban rekedt 60 éves, hanem pályakezdő. Csak látom, hogy a kollégákra hogy hat az "életpályamodell", meg az, hogy 30-35 év szakmai munka és tapasztalat után mindenféle ellenőrzések alá kell vetniük magukat, ahol majd aztán megmondják majd egy bemutató óra után, hogy mit nem csinál jól...
2015. okt. 11. 12:14
 10/46 anonim ***** válasza:
83%

"Szerintem az nem elfogadható hogy szakmai szempontokat figyelmen kívül hagyva raknak pártkatonákat a minden vezető pozícióba, plusz a tankönyveket meg a tananyagot is átvariálták hogy a fidesz szennypropaganda folyjon onnan is. És persze a haverok jól megtömhessék a zsebüket. És én sem liberális sem baloldali nem vagyok. Ez értelmes emberek számára nem elfogadható."

Már hogy ne lennél liberális és baloldali. A fideszesek eldöntötték, hogy az vagy és akkor az vagy.

2015. okt. 11. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!