Miért mondjátok a jobbikosokra hogy csak fekete fehérben gondolkozunk egyáltalán mit jelent ez?
Ismét egy súlyos vád az ellenzék részéről. Szerintük a Jobbikosok válasza mindig egyszerű és fekete fehér.
Hát akkor had kérdezzem meg mit értenek az alatt hogy fekete fehér?
Vagy miért baj hogy fekete fehér?
Vagy a ti válaszaitok miért színesek?
Vagy honnan tudjátok hogy a mi válaszaink nem színesek?
Egyáltalán milyen a fekete fehér és színes válasz?
ezt egy nem igazán Jobbik kedvelő személy írta:
"Ezen jót nevettem. Túlságosan megszoktátok, hogy a Jobbik mindig a saját szájízeteknek megfelelő válaszokat ad, egy mondatban, feketén fehéren. Csak éppen a politika és gazdaság nem ilyen. Ha annyira érdekelnek azok a válaszok, akkor ne egy Jobbikos fórumon kérdezgesd, mert a Gyik az.
Ha érdekel a véleményem, Vona egy buta ember. Minden második mondata hazugság vagy csúsztatás. Aki pedig őt a magyarság megmentőjének képzeli, az szintén buta.Igen, olvasok néha barikádot és megnézem a Jobbik gyűlések videóját is, ez alapján mondom."
Az ő válasza egyszerű és fekete fehér
vagy színes? Csak azért kérdem mert pont ő szerinte mi fekete fehér egyszerű válaszaink vannak..
segély
Nem azt magyarázom basz*meg, hogy TÖBBE van a közmunka, mint a segély?
korrupció
Szépen hangzik, nagyon, és mégis, hogyan? Chipet ültetünk a közhivatalnokokba, ami felrobban, ha elfogadják a kenőpénzt?
rossz gazdasági döntések
Nevesítsd pl. Sukoró pl rossz döntés lett volna, ha egyszer bukunk hatszázat, aztán kapunk évi egymilliárdot?
eu pénzek helytelen felhasználása 40 cm kilátó
(ugye sokat lehet a jobbik programjából erről olvasni)
Olvass utána alaposabban, nem csak az a kilátó készült abból a pénzből.
multik támogatása adó mentesség és ha letelik az X év akkor nevet vált (mint nálunk az ipari parkba) hogy újabb X éven keresztül ne kelljen adót fizetni
vagy csomagol és viszont látásra és jön a munkanélküliség
Aha. És ha kimennek, mert megadóztatják őket az kinek lesz jó?
A fogyasztási adók arányaiban az alacsonyabb jövedelműeket sújtja, mert gyakorlatilag a teljes jövedelmüket a fogyasztásra költik. Az az, hiába emeled az Áfa t ha nem költik el a magas jövedelműek csak a jövedelmük 20% át, akkor arányaiban egy 25% áfa csak 5% ot jelent a számukra.
Ezt is a bogár írta, mi? A gonosz burzsuj nem fogyaszt. Ocsmány egy kommunista az az ember.
Vagyon adó, 50mill feletti lakásra és már a másodikra, nyaralókra, stb, a 10mill feletti autókra, 5 marginális kulcs a szja ban, és kőkemény ellenőrzés hatalmas és akár szabadság vesztéssel büntethető tételekkel.
És mi a garancia, hogy a kőkemény ellenőrzés nem lesz többe, mint a befolyó összeg?
A manipulációk, offshore megszüntetése. De párhuzamosan a minimálbér emelése és olyan nettó 160e ig adócsökkentés ami ösztönöz a fogyasztásra, és nem az importéra.
Háháháhá, áháháhá, ááháháh, megmondod majd, hogy mit lehet venni? Mellékeled az adóigazolás mellé a blokkot, hogy csak magyart veszel? A szöveg első részét meg akár rákosi mátyás is megfogalmazhatta volna, a tőzsdét is tiltsuk be ilyen alapon.
Piac védelem, és nem vesznek külföldit, ahogy az Eu ban teszik a németek a franciák, az olaszok, és minden ország. Mert ők minden lehetséges húzást kihasználnak, csak mi vagyunk ennyire ostobák!
Aha. Most elmagyarázzam, mi a különbség a magyar és a német gazdaság között, vagy rájössz magadtól? Ki bukik nagyobbat, ha a németek ki*basznak velünk, vagy ha mi velük?
látod még a kákán is csomót keresel 35 ös
akkor mond el mit kéne szerinted tenni? pl a korrupció vissza szorítása érdekében
vagy másra
hátha te leszel M.o. megmentője
esetleg össze is dobhatnál egy saját pártot
korrupció
Szépen hangzik, nagyon, és mégis, hogyan? Chipet ültetünk a közhivatalnokokba, ami felrobban, ha elfogadják a kenőpénzt?
Tudod ezt ugy hivjak hogy "into pelda"
Amikor az elso ember nyilvanossagra kerul es bortonbe azert mert kenopenzt fogadott el vagy lopott onnantol kezdve indul meg a dolog jo iranyba
Teszem hozza ugyanez kene a rendoroknel is.Lefizetesert es elfogadasaert buntetes jar.
így van aki lebukott azt el kell tiltani a közpénzek kezelésétől
de 35-től annyit hallottuk már hogy mi nem jó
írd le mi lenne a jó
Egyebkent egy dolgot el kell ismerjek.A 35-os egy profi kotozkodo.De sajna a Jobbikos esz ervek ezen felulkerekednek.Na folytasd csak az ertetlenseget!Kileptem.
Szebb Jovot!
69
Ez nagyon szépen hangzik, épp a minap láttam, hogy egy parkolóőrt elvittek bilincsben negyvenezer forintért. Azt meg lehet fogni, aki ellop 10000 forintot, de egy hatszáz milliót külföldre kimentő korrupt fazont hogy kapcsolsz le? Most arról ne is beszéljünk, hogy a korrupció az nem mindig nokia dobozokon keresztül zajlik, hanem pl megiratsz cserébe egy tanulmányt az illető cégével, és mivel kapitalizmus van, nincs szabott ár, annyit fizetsz, amennyit akarsz.
Kérdező: Nem csomót keresek a kákán, hanem megcáfoltam pár, mostanában indokolatlanul népszerű gazdasági agyrémet.
Mi lenne jó?
Nehéz kérdés, mivel írtam, hogy szerintem nincs jó vagy rossz. Egy társadalmi vita kéne kezdetnek, hogy miképpen áll az egyszeri polgár az olyan kérdésekhez, hogy adó vs jóléti állam, kis állam vs nagy állam, és hasonlóak. Ennek birtokában lehetne valamit kezdeni.
69
Az összes jobbikos érvet megcáfoltam, nem belekötöttem, megcáfoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!