Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondjátok a jobbikosokra...

Miért mondjátok a jobbikosokra hogy csak fekete fehérben gondolkozunk egyáltalán mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Ismét egy súlyos vád az ellenzék részéről. Szerintük a Jobbikosok válasza mindig egyszerű és fekete fehér.

Hát akkor had kérdezzem meg mit értenek az alatt hogy fekete fehér?

Vagy miért baj hogy fekete fehér?

Vagy a ti válaszaitok miért színesek?

Vagy honnan tudjátok hogy a mi válaszaink nem színesek?

Egyáltalán milyen a fekete fehér és színes válasz?

ezt egy nem igazán Jobbik kedvelő személy írta:

"Ezen jót nevettem. Túlságosan megszoktátok, hogy a Jobbik mindig a saját szájízeteknek megfelelő válaszokat ad, egy mondatban, feketén fehéren. Csak éppen a politika és gazdaság nem ilyen. Ha annyira érdekelnek azok a válaszok, akkor ne egy Jobbikos fórumon kérdezgesd, mert a Gyik az.

Ha érdekel a véleményem, Vona egy buta ember. Minden második mondata hazugság vagy csúsztatás. Aki pedig őt a magyarság megmentőjének képzeli, az szintén buta.Igen, olvasok néha barikádot és megnézem a Jobbik gyűlések videóját is, ez alapján mondom."

Az ő válasza egyszerű és fekete fehér

vagy színes? Csak azért kérdem mert pont ő szerinte mi fekete fehér egyszerű válaszaink vannak..

2010. márc. 14. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
Nem,ez egy nagy tevedes.Aki egyszeruen lat az az Mszp es a Fidesz.Egyszeruen szetloptak az orszagot.
2010. márc. 14. 15:45
 22/64 A kérdező kommentje:

"látom képtelen vagy felfogni az ellenzék kifejezés jelentését, pedig nagyon érthetően leírtam. de csak hogy te is megértsd:

most az mszp van kormányon. az szdsz-el együtt kormányoznak. tehát az ellenzékiek, a fidesz és az mdf."

ez meg a te eszme futtatásod

képtelen vagy többszínűbe látni a dolgokat

szerinted a fehér oldalon van az mszp szdsz a fekete sarokba van a fidesz és mdf

na látod saját magad csapdájába esel

2010. márc. 14. 15:47
 23/64 anonim ***** válasza:
56%
Oké, de ha csökkentik a járulékokat, amivel én egyetértenék, honnan vennék el a pénzt? Ajánlom neked, hogy játszál startégiai játékokkal. Pont erre tanítanak meg: nincs általános értelemben vett jó vagy rossz döntés.
2010. márc. 14. 15:47
 24/64 anonim ***** válasza:

Mit értek jó és a rossz elegyén?

Nos, vártam a kérdést:)

A legtöbb döntés nem egyértelműen rossz, vagy jó, inkább szürke, de persze a szürkében is vannak árnyalatok. Ott van pl a száz lépés program, vagy a minimálbér orbánék alatti felfelé rángatása. Jó az, hogy ha magas a minimálbér? Hogyne, feleli a szegénypárti, mert emberibb életet tud élni a béréből. Hog lenne jó, kérdezi a közgazdász, hiszen a magasabb minimálbér magasabb járulékterhetek ró a vállalkozókra, és ráadásul a minimálbér nem adózik! És tudod mi a félelmetes? Mindkettőnek igaza van. Ez ugyanis egy szürke döntés.

Ez úgy hülyeség ahogy leírtad!

A minimálbér emelkedése mindenkinek jó, csak a multiknak nem! Ugyanis a magasabb minimálbér csak néhány hónapig kellemetlen a vállalkozóknak, ugyanis a magasabb fogyasztás kiegyenlíti sőt nagyban növeli is a jövedelmeket. Ahogy az államnak is jó, hisz növekszik a bevétele, és még adócsökkentésre is több lehetősége nyílik, ami ismét csak lendít. Számtalan lehetősége van az államnak segíteni a vállalkozókat egy nagyarányú emelés esetén segíteni átlendülni. Csúsztatott Tb, a 120 napos fizetési határidők 30napra redukálása stb. Hiszen a profit realizálás két oldalról is megközelíthető, a tömeg és a sebesség oldaláról is. Semmi közöd a közgázhoz!

2010. márc. 14. 15:49
 25/64 anonim ***** válasza:

"ez meg a te eszme futtatásod

képtelen vagy többszínűbe látni a dolgokat

szerinted a fehér oldalon van az mszp szdsz a fekete sarokba van a fidesz és mdf"

figyelj, arról én nem tehetek hogy jelenleg 4 parlamenti pártunk van, és ebből kettő "balos", kettő "jobbos". azért idézőjelben mert lehet vitatni ki milyen politikát csinál. én nem látom fekete fehérben a dolgokat, akár egy nagykoalícióra is nyitott lennék.

"na látod saját magad csapdájába esel"

nem is.

2010. márc. 14. 15:51
 26/64 anonim ***** válasza:
65%
És honnan tudod, hogy ha több lesz a pénzük, nem teszik pl bankba? Vagy a matrac alá? Ne bogár lászló hülyeségeivel fárassz pls. Plusz, ha ugye, a multinak nem jó, akkor ugye, mégsem egyértelműen jó vagy rossz az a bizonyos döntés.
 27/64 anonim ***** válasza:
19%
Én adócsökkentés párti vagyok, de! Megértem azt, aki adót akar emelni, mert érvek mindkettő mellett és ellen is szólnak.
 28/64 A kérdező kommentje:

"Oké, de ha csökkentik a járulékokat, amivel én egyetértenék, honnan vennék el a pénzt? Ajánlom neked, hogy játszál startégiai játékokkal. Pont erre tanítanak meg: nincs általános értelemben vett jó vagy rossz döntés."

csak a mondat első felére reagálnék

hogy honnan vennének el támogatást?

vissza érünk oda ahol a part szakad

segély

korrupció

rossz gazdasági döntések

eu pénzek helytelen felhasználása 40 cm kilátó

(ugye sokat lehet a jobbik programjából erről olvasni)

multik támogatása adó mentesség és ha letelik az X év akkor nevet vált (mint nálunk az ipari parkba) hogy újabb X éven keresztül ne kelljen adót fizetni

vagy csomagol és viszont látásra és jön a munkanélküliség

és ez is a 8 év rossz gazdasági döntéseinek a következménye

2010. márc. 14. 15:52
 29/64 anonim ***** válasza:
34%
Bizony nincs.Honnan veszed el?Ezert kell felulvizsgalni az allamadossagot es ezert van szugseg az elszamoltatasra,bunozok vagyonelkobzasara.Hogy a fene van az hogy 3-szor annyiba kerul Mo-on utat epiteni mint akarhol?Kered a valaszt?
2010. márc. 14. 15:52
 30/64 anonim ***** válasza:
87%
Na, pont erről beszélek. Elvennéd a segélyt? Oké. A következményeit szerintem el tudod képzelni. Esetleg közmunkát adnál helyette? Szembekerülnél azzal, hogy 1: nincs mindenki számára értelmes, hasznot hajtó munka 2: a munkabérre rakódó járulékok miatt többe van a közmunka, mint a segély, így nem spórolsz vele.
2010. márc. 14. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!