Miért mondjátok a jobbikosokra hogy csak fekete fehérben gondolkozunk egyáltalán mit jelent ez?
Ismét egy súlyos vád az ellenzék részéről. Szerintük a Jobbikosok válasza mindig egyszerű és fekete fehér.
Hát akkor had kérdezzem meg mit értenek az alatt hogy fekete fehér?
Vagy miért baj hogy fekete fehér?
Vagy a ti válaszaitok miért színesek?
Vagy honnan tudjátok hogy a mi válaszaink nem színesek?
Egyáltalán milyen a fekete fehér és színes válasz?
ezt egy nem igazán Jobbik kedvelő személy írta:
"Ezen jót nevettem. Túlságosan megszoktátok, hogy a Jobbik mindig a saját szájízeteknek megfelelő válaszokat ad, egy mondatban, feketén fehéren. Csak éppen a politika és gazdaság nem ilyen. Ha annyira érdekelnek azok a válaszok, akkor ne egy Jobbikos fórumon kérdezgesd, mert a Gyik az.
Ha érdekel a véleményem, Vona egy buta ember. Minden második mondata hazugság vagy csúsztatás. Aki pedig őt a magyarság megmentőjének képzeli, az szintén buta.Igen, olvasok néha barikádot és megnézem a Jobbik gyűlések videóját is, ez alapján mondom."
Az ő válasza egyszerű és fekete fehér
vagy színes? Csak azért kérdem mert pont ő szerinte mi fekete fehér egyszerű válaszaink vannak..
69
Ha tudomásod van arról, hogy vannak olyan extra segélyek, amit csak egyes emberek kapnak, osszad meg velem ezt a tudást, mert én nem tudok ilyenről. plusz, érdemes számszerűsítve megnézni a segélyeket, mennyi is az annyi, nem fogsz tőle hasraesni.
Amúgy, ha a véleményem érdekel, pofátlan, hazug, és demagóg dolognak tartom, hogy egyesek szerint annak lenne gazdasági haszna, ha közmunkát végeztetnénk a segélyesekkel. Személyes kedvencem, amikor azt mondják, hogy pl építsenek valamit. Ilyenkor gondoskodni kell ugye munkásszállásokról, infrastruktúra kiépítéséről, stb, tehát megintcsak extra kültségek merülnek fel.
"Igen, az egyik zsebéből a másikba teszi, pontosan. Tehát el kell vennie valahonnan extra pénzt, hogy áttehesse a másik zsebébe. Honnan fogja elvenni?"
ezt már megbeszéltük
segély
korrupció
rossz gazdasági döntések
eu pénzek helytelen felhasználása 40 cm kilátó
(ugye sokat lehet a jobbik programjából erről olvasni)
multik támogatása adó mentesség és ha letelik az X év akkor nevet vált (mint nálunk az ipari parkba) hogy újabb X éven keresztül ne kelljen adót fizetni
vagy csomagol és viszont látásra és jön a munkanélküliség
és ez is a 8 év rossz gazdasági döntéseinek a következménye
"Igen kezdjel el durrogni,es utana magyarazd el miert baj ha a Jobbik-ra szavazunk."
lol vagy:D ha meg akartam volna tenni, már megtettem volna. felőlem az fkgp-re is szavazhatsz. ja arra már nem lehet. egy szó mint száz mindenki maga dönti el hogy kinek hisz. az hogy te a jobbikosoknak, és ilyen büszkén hangoztatod is, az szomorú, de a te bajod. én nem fogok belekötni.
35.
Mar valaszoltak ebben a kerdesben is legalabb 2-szer arra a kerdesre hogy {amit napota felteszel 8-szor}hogy HONNAN FOGJA ELVENNI?Volnal szives visszatekerni.Unalmas kotozkodes amit csinalsz.
Mi az hogy undorito hogy "csunya"munkahoz kotnek a segelyt?
Az szamodra nem undorito {mondom megegyszer}hogy egyesek szulnek a segelyert aztan meg kutyamodjara "nevelik" a gyerekeiket?
de szerintem ugyan azt a kérdés-választ zongorázzuk végig minden kérdésben mint itt is
ha a jobbik választ ad akkor fekete fehéren gondolkodik... de érdekes hogy mi mondtunk legalább választ
és akkor hirtelen vissza térünk az alapokhoz nem?
mint az óvodába hülye vagy nem te vagy az :)
vicces az emberi pszichológia
Ez nem válasz volt, hanem bogárlaci. Hogy oldod meg a felsőbb jövedelműek adóztatását? Én egy módszert tudok, alacsony jövedelemadó, magas áfa, aki többet fogyaszt, többet is fizet
1. Említs már meg egy olyan közgazdászt aki maradandót alkotott a kis hazánkba?
A fogyasztási adók arányaiban az alacsonyabb jövedelműeket sújtja, mert gyakorlatilag a teljes jövedelmüket a fogyasztásra költik. Az az, hiába emeled az Áfa t ha nem költik el a magas jövedelműek csak a jövedelmük 20% át, akkor arányaiban egy 25% áfa csak 5% ot jelent a számukra. Vagyon adó, 50mill feletti lakásra és már a másodikra, nyaralókra, stb, a 10mill feletti autókra, 5 marginális kulcs a szja ban, és kőkemény ellenőrzés hatalmas és akár szabadság vesztéssel büntethető tételekkel. A manipulációk, offshore megszüntetése. De párhuzamosan a minimálbér emelése és olyan nettó 160e ig adócsökkentés ami ösztönöz a fogyasztásra, és nem az importéra.
Piac védelem, és nem vesznek külföldit, ahogy az Eu ban teszik a németek a franciák, az olaszok, és minden ország. Mert ők minden lehetséges húzást kihasználnak, csak mi vagyunk ennyire ostobák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!