Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek után is azt gondoljátok,...

Clark Kent.. kérdése:

Ezek után is azt gondoljátok, hogy annyira kedvesek a migránsok?

Figyelt kérdés

Íme ez a videó:

https://www.youtube.com/watch?t=3&v=GeCX9ifQ7ZM

Aki szokott Facebookozni, az biztosan látta már, tehát annak nem lesz újdonság. Aki viszont nem, annak a videó tartalma röviden: Egy lány beszél rajta, aki érti az arab nyelvet, így ő tökéletesen megértette, hogy a migránsok miket beszélnek, amit mi magyar emberek nem értünk. Érdemes elgondolkodni egy kicsit a videón, hogy vajon jól jár-e Európa a migránsokkal.

2015. szept. 25. 21:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
75%

Én ilyet sosem gondoltam.

Nem kellenek ide muzulmánok.A többségük problémàs.

Van elég bajunk így is.

2015. szept. 25. 22:17
 12/37 anonim ***** válasza:
4%

Mindennek két oldala van, lehet pozitívan és negatívan is bemutatni az eseményeket. Az ilyen videókról, mindig eszembe jut az amikor a Palesztinok és az Izraeliek lőni kezdték egymást a múlt évben. Itthon sokan posztolgatták a videókat, hogy az izraeliek gyerek gyilkosok meg minden és tüntetések voltak az izraeli nagykövetség előtt, aztán egyszer csak rábukkantam egy arab nyelvű videóra angol felirattal, ahol az Izraellel szomszédos arab államok tv műsoraiban támadták a Gázai-övezet vezetőit, hogy micsoda luxus körülmények között élnek és méreg drága nyugati autókkal járnak, miközben a civilek számára nem építettek semmilyen védelmet bombázások esetére.

Amúgy minden társadalomba vannak becsületes és sajnos kevésbé becsületes emberek is. Ugyan úgy ki kell szűrni őket, ahogy a közülünk is kiszűrjük.

2015. szept. 25. 22:18
 13/37 anonim ***** válasza:
17%

Kedves barátom, ha te azt mind hallanád, amit a békés magyar turista (nem menekült!) szokott beszélni a saját nyelvén idegen országokban... Néha pirulnom kell, és letagadom, hogy magyar vagyok. Vagy inkább őket tagadom le.

Kiindulni ilyen hülyeségekből és és olyan következtetéseket levonni szent igazságként, amelyek nem is léteznek.. Hová képes az ember süllyedni még?

2015. szept. 25. 22:25
 14/37 anonim ***** válasza:
17%
Akikkel én találkoztam nem volt velük semmi gond, persze ez nem azt jelenti hogy mind kedves. De nem egy fake videó alapján fogok erről véleményt alkotni. Amúgy nem fura hogy az összes ilyen uszító videóban annyi látható hogy békésen jönnek mennek aztán alá mondanak mindenféle dolgot pl hogy most erőszakoltak halálra egy árvaházat csak éppen az pont nem látszik a videón?
2015. szept. 25. 22:26
 15/37 anonim ***** válasza:
94%

9: Ezen nevettem. De, tényleg ott élek. Vagy manapság már ez is hihetetlen?

10: Most erre mit mondjak? Nekem és az ismerőseimnek (akik találkoztak velük) csak rossz tapasztalataik voltak. Egy rendőr ismerős meg konkrétan kint volt a balhén amikor át akartak törni a határon és ő is sztorizgatott. A legújabb hírem tőle az, hogy sok ember nem is a saját gyerekével keménykedik, hanem olyanokkal akiket valahonnan vettek (tököm tudja honnan). A rendőrök pedig erre álltak rá, hogy kiszűrjék a kamu szülőket.

Akármilyen hihetetlen, ők nem azok a békés kis ártatlan emberkék, amit a média próbál velünk elhitetni.

Az egészben a röhej pedig az, hogy amikor én még Győrbe jártam egyetemre (valóban, tényleg kedves 9-es), pont akkor jöttem haza, amikor leszedtek 200 körüli menekültet a vonatról. Amikor néztem őket ők is ugyanazt csinálták, mutogattak, meg hangosan beszólogattak. Mindenkinek.

Közben azon gondolkodom, hogy miért törölték le azt a videót, amit be akartam linkelni? Fura...

2015. szept. 25. 22:29
 16/37 A kérdező kommentje:

"De aki meg nem tette, azt nem kell vele egy kalap alá venni."

Szerintem éppenséggel azzal veszik egyesek őket egy kalap alá, hogy mindegyik szegény menekült. Kicsit egyébként unalmas már, hogy amikor néven nevezünk egy jelenséget, akkor mindig oda kell tenni, hogy "azért vannak köztük rendesek". Próbáld csak evvel a szöveggel vigasztalni az illetékeseket, majd meglátod, hogy mennyire lesznek kedvesek hozzád. :-)

Természetes, hogy a migránsok közt is lehetnek normális emberek, ahogyan minden népnél vannak. Már fentebb írtam róluk. A kérdéssel azonban arra a problémára kívántam rámutatni, amelyet úgy láttam, hogy nem igazán vesznek olyan komolyan a segítőkész emberek, akik például a vallásra hivatkozva nyitnák ki Európa kaput. Bizony vannak köztük olyan emberek is, akik nem normálisak, és kitudja hány ezrével jönnek ide, elvegyülve a többiek között. Van elég bajunk így is a normálatlan emberekkel, nem hiányzik még az utánpótlás

2015. szept. 25. 22:32
 17/37 anonim ***** válasza:
91%

16: A vicc az egészben, hogy pont a liberálisoknak a legnagyobb a szájuk, akik többségében nem is vallásosak.

Nagy a zűrzavar.

2015. szept. 25. 22:46
 18/37 A kérdező kommentje:

"Kedves barátom, ha te azt mind hallanád, amit a békés magyar turista (nem menekült!) szokott beszélni a saját nyelvén idegen országokban... Néha pirulnom kell, és letagadom, hogy magyar vagyok. Vagy inkább őket tagadom le."

-->Először is: évek óta járok ki külföldre, nem csak szórakozni, hanem dolgozni is. Szóval volt alkalmam magyarokkal találkozni. Magyar turistákkal - feltételezem nem ott éltek - például Barcelonában a Nou Camp stadionban futottam össze, ott voltak a hátam mögött. Hallottam minden szavukat, ugyanúgy viselkedtek, mint a többi ember, normálisak voltak. Szóval nekem nincs olyan tapasztalatom mint neked a magyarokkal, de nem vonom kétségbe, amit mondasz. Viszont amikor egy másik országban jártam, ott sajnos láttam olyan roma prostikat, akik Magyarországról jöttek. Biztos azt hitték, amikor arra mentem, hogy én is odavalósi vagyok, mert hallottam, mikor magyarul beszéltek, hát az ciki volt, amit ott csináltak. Nem is szólaltam meg magyarul, nehogy rájöjjenek, hogy magyar vagyok, és odajöjjenek, és leégessenek. Evvel természetesen most nem azt akarom mondani, hogy minden roma ilyen, csak külföldöt tekintve, nekem a magyarokkal olyan tapasztalataim nem voltak, mint neked.

Másodszor: Ezek a migránsok elméletileg menekültek. Tehát menekültek akkor - ha már szakmájuk nincs, meg nyelvet nem beszélnek - az lenne a minimum, hogy normálisan viselkednek, és nem nézik bolondnak a magyar embereket, hogy úgysem értik, hogy mit mondd, és ezért gúnyolják.

2015. szept. 25. 22:48
 19/37 A kérdező kommentje:

@22:46

Na, ez érdekes. Erről még én sem hallottam.

2015. szept. 25. 22:52
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

10: Megint 1-es vagyok.

A szemetelésben nem tudok vitatkozni, nem voltam olyan helyzetben. Bár tizenévesen én is eldobáltam a papírt, amíg egyszer egy akkori környezetvédő tanuló barátnőm utánament és felvette egy szó nélkül és beledobta a kukába. Ez annyira beégett a tudatalattiba, hogy képes vagyok sokáig cipelni, de nem gyalogoltam ennyit.

"Persze, regisztrálni is kell őket. Szerintem is. Itt nem is ez a probléma. Hanem hogy irreálisan megnehezítjük a folyamatot. "

Ez nem csak magyar jelenség volt. Amikor ment ez a hiszti, akkor németországban ugyanez volt, hisztiztek, hogy nem akarnak regisztrálni, hadd menjenek dániába. Az utolsó hír amit hallottam múlt héten a rádióban, hogy a vonaton münchenből berlin felé féket húztak, és egy részük elillant mert nem akartak berlinbe menni. Aztán azóta most nyugi van. Most a VW hiszti megy.

2015. szept. 25. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!