Migránsok miért követelőznek mindig, mikor még papírjaik sincsenek?
Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 12:06
1/6 anonim válasza:
Én ezen sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy ha helyükben lennénk, lehet hogy nagyobb lenne a szánk.
2/6 anonim válasza:
Jó kérdés. Ezt politikus vezetőktől kellene megkérdezni. Egyáltalán miért nem meri senki kimondani, hogy ezek nem "szegény menekültek" hanem illegális gazdasági bevándorlók.
A török és egyéb befogadóállomásokon biztonságban voltak, ezenkivül mig németbe érnek több biztonságos országon is áthaladnak!
Európának annyi lesz hamarosan!
3/6 B.Ági válasza:
Addig követelőznek még lehet. Ha valakik végre pofánvágják őket, akkor kussolnak. De mindenki csak babusgatja őket.
4/6 anonim válasza:
mert éhesek, félnek és ők akarnak uralkodni majd
5/6 anonim válasza:
Mert ki vannak oktatva.
Útvonal, papírjaitokat dobjátok el, ne adjatok ujjlenyomatot. És még rengeteg dolog. ( találtak egy könyvet migránsok kézikönyve a fordítás. googleba írjátok be mit ad ki )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!