Amikor a Keletinél gyűltek össze a migránsok, akkor miért nem szállítottuk őket rögtön tovább Ausztriába?
Miért csak jópár nap múltán?
Olyat is hallottam, hogy pont a németek és az osztrákok voltak ez ellen. Van erről valamiféle dokumentáció?
"Mert nem úgy van az, hogy csak odaszállítod őket Ausztriának, ahonnan továbbmennek Németországba is. Ezt eljátszhatják velünk a horvátok, mert nem függnek tőlünk gazdaságilag. Mi meg nem játszhatjuk el ezt a "nagyhalakkal"
Érdekes, mindenki ezt csinálja, csak mi nem csinálhatjuk, mert Orbán így döntött.
Lehet azzal jönni, hogy az EU morogna érte, de akkor mégis mi van? Orbán az utóbbi 5 évben semmi mást nem csinált, csak hőzöngött az EU ellen, de most hirtelen hátraarcot vesz, amikor tényleg kéne tenni valamit.
Ha az osztrákoknak vagy a németeknek nem tetszik a dolog, akkor lenácizzuk őket és bekussolnak. Ez mindig bejön.
Súlyos tévedésben vagy, te nem nácizhatod le a nagyhatalmakat. Ők nácizhatnak csak, ez egy provokáló pórázszó.
És ha elveszik a Bosch-t, az Audi-t és a Merci-t akkor mi lesz?
"Mert Orbán úgy döntött, hogy CSAK ÉRVÉNYES papírokkal mehetnek tovább a migránsok, addig sehova..."
Gondolod, hogy ez tényleg Orbán döntése volt, nem inkább EU szabályzás?
Pont ezt nem értem. Elvileg regisztrálni kell őket és ezt az EU is tudja. Akkor miért a gonoszként jelentünk meg minden hírekben, hogy nem engedjük őket tovább?
Azt gondolták, hogy a regisztrált tömeget nem engedtük tovább, vagy mit gondoltak?
Illetve mikor továbbengedtük akkor ez miért történt? Nem zavarta az EU-t, hogy regisztrálatlan emberek mentek tovább?
"Súlyos tévedésben vagy, te nem nácizhatod le a nagyhatalmakat. Ők nácizhatnak csak, ez egy provokáló pórázszó."
Azt majd eldöntöm én, hogy kit nácizok le és kit nem.
"És ha elveszik a Bosch-t, az Audi-t és a Merci-t akkor mi lesz?"
Nem viszik el. Hogy vinnék el b*zmeg, amikor ezek nem állami cégek, hanem magántulajdonban vannak? A cégek tulajai magasról csesznek rá, hogy te hogy nácizod Németország vezetését.
"Pont ezt nem értem. Elvileg regisztrálni kell őket és ezt az EU is tudja. Akkor miért a gonoszként jelentünk meg minden hírekben, hogy nem engedjük őket tovább?"
Mert nem engedtük őket tovább! Fogjátok már fel a picike agyatokkal, hogy az EU jelenleg liberális és egy olyan tettet, mint amit mi csináltunk a bevándorlókkal, helytelenként értékelnek! De nem is értem, hogy mit nyervákoltok. A mi érdekünk, hogy továbbmenjenek, az Eu nem akarja, hogy itt tartsuk őket, akkor mégis mi bajotok van azzal, hogy továbbmennek?
"Mert az osztrákok csináltak volna egy határzárat és az összes a nyakunkon maradt volna."
Mégis hogy zárnák már le a teljes osztrák határszakaszt, te másik értelmes? Hegyeshalomnál esetleg lezárják, de akkor még mindig van vagy 300 kilométer, amin át lehet menni. Szerinted azt hogyan zárják le, pláne hogy Schengeni-övezeten belüli határszakasz?
Most komolyan, itt tényleg csak ennyi esze van mindenkinek?
Erre mondják azt, hogy az elmélet és a gyakorlat két különböző dolog.
Elméletileg ki van gondolva, hogy ezt meg azt kell tenni, a gyakorlatban meg nem lehet megvalósítani mert kezelhetetlen embertömegről van szó.
Addig amíg Ausztria és Németország a maga bőrén meg nem tapasztalta, hogy ez a tömeg azt csinál amit akar és mindenre fittyet hány, addig ítélkezett mert távol állt tőle a tömeg. Magyarország már sokkal előbb küszködött velük de ők ezt még nem tapasztalták meg, hogy milyen ez.
Aztán a tömeg akaratának nyomása miatt, kivételesen befogadták őket regisztráció nélkül.
Egyébként ezek kialakult helyzetek embertömegekkel. Mindegyik más helyzet és minden helyzetben a lehető legjobb megoldást keresik a megoldásra. Itt nem lehet előre tervezgetni, hogy majd ezt meg azt csináljuk mert a tömegnek ereje van. Látod, hogy a nagy tömeg jön és minden ország enged. A tömegtől mindenki fél, nem tudod megállítani és teljesen kiszámíthatatlan.
"Mert nem engedtük őket tovább! Fogjátok már fel a picike agyatokkal, hogy az EU jelenleg liberális és egy olyan tettet, mint amit mi csináltunk a bevándorlókkal, helytelenként értékelnek! De nem is értem, hogy mit nyervákoltok. A mi érdekünk, hogy továbbmenjenek, az Eu nem akarja, hogy itt tartsuk őket, akkor mégis mi bajotok van azzal, hogy továbbmennek?"
Mondták a németek vagy az osztrákok, hogy engedjük tovább őket regisztráció nélkül? Van róla forrás?
Illetve arról van-e forrás, hogy a németek vagy az oszrákok nem akarták, hogy menjen az embertömeg regisztráció nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!