Miért riogatnak a médiák azzal, hogy mindenkit visszautasítanak?
Valami forrás?
Én csak azt találtam, hogy eddig 16-an próbáltak meg bejutni a kerítés megrongálásával. Így ők biztosan nem kapják meg a menekült státuszt.
JOÓB SÁNDOR 38 PERCE
13 menekültkérelmet már elutasítottak
Eddig 48-an kértek menekültstátuszt a röszkei tranzitzónában. 16 esetben született döntés: 13-at visszautasítottak, 3 esetben fellebbeztek, mondta Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó. A tompai tranzitzóna üres.
Az indexről származik kb 4 órakor tették fel.
A 4 bevándorlóról korábban tudósítottak, akik nem szírek voltak, azt hiszem bangladesiek, ezekről meg semmit nem írnak, ha háborús menekültek vagy gyerekek vagy sérültek, terhes nők stb lennének az elutasított emberek között arra már biztos rászállt volna a média..
Valóban én voltam a idióta, mert keresőt használtam, holott már minden hírportálon kint a hír.
Bár nekem fura, hogy eddig csak 48 kérelmet adtak be, mikor többezren várakoznak.
"16 esetben született döntés: 13-at visszautasítottak, 3 esetben fellebbeztek"
A fellebbezők vajon azért fellebbeztek, mert elfogadták a kérelmüket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!