Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért riogatnak a médiák...

Miért riogatnak a médiák azzal, hogy mindenkit visszautasítanak?

Figyelt kérdés
Reggel óta eddig összesen 16 kérelmet utasítottak el, ebből 4 biztosan nem szír, a többiről sem írják sehol, hogy azok lennének, pedig az ellenzéki média tuti rákapna a hírre, ha egy tényleg háborús övezetből jött embert kiutasítanak. Miért zavar titeket, ha aki már saját bevallása szerint sem háborús menekült, azt élből visszautasítjuk?

2015. szept. 15. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Valami forrás?

Én csak azt találtam, hogy eddig 16-an próbáltak meg bejutni a kerítés megrongálásával. Így ők biztosan nem kapják meg a menekült státuszt.

2015. szept. 15. 16:24
 2/8 A kérdező kommentje:

JOÓB SÁNDOR 38 PERCE

13 menekültkérelmet már elutasítottak

Eddig 48-an kértek menekültstátuszt a röszkei tranzitzónában. 16 esetben született döntés: 13-at visszautasítottak, 3 esetben fellebbeztek, mondta Bakondi György miniszterelnöki főtanácsadó. A tompai tranzitzóna üres.

Az indexről származik kb 4 órakor tették fel.

A 4 bevándorlóról korábban tudósítottak, akik nem szírek voltak, azt hiszem bangladesiek, ezekről meg semmit nem írnak, ha háborús menekültek vagy gyerekek vagy sérültek, terhes nők stb lennének az elutasított emberek között arra már biztos rászállt volna a média..

2015. szept. 15. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Valóban én voltam a idióta, mert keresőt használtam, holott már minden hírportálon kint a hír.

Bár nekem fura, hogy eddig csak 48 kérelmet adtak be, mikor többezren várakoznak.

2015. szept. 15. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Hidd el, az osszes kerelmet el fogja utasitani. Raadasul naponta csak nehany tucat embert fognak beengedni.
2015. szept. 15. 16:51
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:

"16 esetben született döntés: 13-at visszautasítottak, 3 esetben fellebbeztek"

A fellebbezők vajon azért fellebbeztek, mert elfogadták a kérelmüket?

2015. szept. 15. 16:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezért írtam hogy 16 (13+3), a 48on én is meglepődtem
2015. szept. 15. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Tavaly a kérelmek 90%-át utasították el, idén az első félévben 85%-ot. Mától meg gyakorlatilag mindenkit el lehet, aki Szerbia felől érkezik.
2015. szept. 15. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as: Azért van ilyen kevés, mert előbb regisztrálniuk kellene a ,,migránsoknak". Ezt azonban a többségük nem hajlandó. Anno Debrecenben is emiatt tört ki a balhé, mert elakarták kezdeni a kötelező regisztrálást.
2015. szept. 16. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!