Akik nőként védik a migránsokat tisztában vannak vele hogy ott ahol ők élnek a nőnek nincsenek jogaik?
Úgy értem ez az abszolút 0 gyakorlatilag azt tesznek velük amit csak akarnak. Mindenféle felelősségre vonás nélkül. Nincsenek ilyen női jogi szervezetek mint a NANE.
Nem vezethetnek autót nem tanulhatnak, az életüket semmilyen jog nem fogja védeni és egész életükben csadorban járhatnak majd az utcán... meg ilyen "kelletlenségek".
"És azt tudtad, hogy Svédországban az erőszaktevők 3/4-e muzulmán?"
Már megint te. Nem unod még?
Nem tud forrást adni mert ez csak az ő képzeletvilágában létezik.
Én többször belefutottam már a valóban sok kérdést felvető "svéd statisztikába". Legutóbb épp most:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__720..
Csak válasz nem szokott lenni az okokra az ezeket bőszen terjesztőktől...
02.15
a cikk alatti kommentek között van egy a cikk hitelességében kételkedő vélemény. ez rá a válasz:
"Yes its also a lie that muslims bomb PHilipinos,right?Its also a lie that the Hungarian Nazi Party get money from Iran,right?"
:DDDDDDDdd
Szóval a válaszadó szerint a cikkben leírtak igazak. Pont úgy mint hogy a magyar náci pártot Irán pénzeli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!