Akik nőként védik a migránsokat tisztában vannak vele hogy ott ahol ők élnek a nőnek nincsenek jogaik?
Úgy értem ez az abszolút 0 gyakorlatilag azt tesznek velük amit csak akarnak. Mindenféle felelősségre vonás nélkül. Nincsenek ilyen női jogi szervezetek mint a NANE.
Nem vezethetnek autót nem tanulhatnak, az életüket semmilyen jog nem fogja védeni és egész életükben csadorban járhatnak majd az utcán... meg ilyen "kelletlenségek".
Ez most akkor megint egy olyan kérdés, amire ha normálisan válaszolsz, de az nem tetszik a kérdezőnek, akkor lepontoznak?
Öröm ide járni, komolyan...
#4-esvótam.
Én nem pontoztam le senkit és csak arra gondoltam h ha ezek ide betelepülnek akkor az itteni nőknek lesz annyi joga mint az ottaniaknak.
Pl Iránban.
De látszólag ez itt pár hsz-t leszámítva a kutyát nem zavarja.
Pedig simán ez lehet belőle.
16.28
hogy egyedi a környezetéből kiragadott képes vagy/és esetek makró szinten nem érvek? :D komolyan ezt akarod vele megértetni? ne reménykedj...
15.51
amúgy az megvan, hogy a videón látott nőhöz hasonló nők ezrei menekülnek? ezeknek kellene hátad fordítanunk?
Imádom az ilyen gumilogikát, hogy "ha ezek ide betelepülnek akkor az itteni nőknek lesz annyi joga mint az ottaniaknak".
Nyilván jól átgondoltad ezt, meg figyelembe vettél különböző demográfiai statisztikákat és úgy sikerült kiadnod magadból ezt a mondatot.
Európa jó ideje keresztény terület már, még a törököknek sem sikerült ezen változtatni, pedig ők azért elég sokan, elég sokáig voltak itt. De ha ezt nem is vesszük figyelembe - mert miért látnánk a nyilvánvalót - az emberi kegyetlenség nem vallás, vagy kultúrafüggő. Az, hogy valakit kivégeznek az utcán nem az iszlám sajátossága. Korábban leírtam már, Amerikában 50 éve nem volt bűn feketéket lelőni az utcán, de számos hasonló példát fel lehet hozni, mégse kapsz tőle hányingert...
Kérdező azt tudod hogy sok európai országban nagyobb a nőkkel szemben elkövetett erőszak mint muszlim országokban?
Magyarországon minden ötödik nő erőszaknak van kitéve.
Olvasd el:
És ennél még rosszabbak is vannak Európában.
#18: az nem számít. Az számít, amit a hatásvadász újságírók kihánynak magukból.
Christiane Amanpourt meg sírva fakasztja a szakmai önérzete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!