Mi a véleményetek a Jobbikról?
Kijavítalak!
A keresztény erkölcsösséget tekintik követendőnek, nem a kereszténységet, amibe semmi rossz nincs alapjában.
Én is elfogadhatónak tartom, bár nem inden tekintetben tudnám betartani. Inkább irány jelleggel határozza meg, mint követendő érték!
Nem Eu ellenes, csak megfogalmazza azt a kritikát hogy ebben a formában semmi értelme, mert csak bukunk.
Az az, vagy változtatunk, vagy nem lesz fenntartható.
A válság és az elégedetlenség hullámain megerősödött pár éve még nevenincs szélsőjobb társaság. A radikalizmus nevű ópium csak átmenetileg szokott népszerű lenni, az is inkább az elkeseredett (higgadt gondolkodásra már nem hajlandó)
Én meg arra mernék fogadni, hogy fogalmad nincs a radikalizmusról, ahogy a Jobbik programjáról sem.
Arra viszont nagy tétekben is!
Én sok mindennel nem értek egyet, de van pár dolog amivel viszont tudok azonosulni.
-Furcsállom a párt félkatonai szervezetét.
-Fura, hogy sérthetetlennek, 100%-ig tisztességesnek, tisztának tartják magukat és máris vannak ügyeik.
-Furcsállom, hogy Vona nem tudja kimondani nyíltan, hogy ő rasszista-e.
-Furcsállom, hogy mindenkit lepontoznak, aki nem Szebb Jövővel fejezi be válaszát.
-Furcsállom, hogy hülyének, tudatlannak tartanak mindenkit, aki nem JOBBIK-ra akar szavazni, de megváltó, felvilágosult embernek tartják magukat.
-Nem tudom, hogy milyen pénzből akarja megvalósítani programját Vona.
-Nem értem, hogy engedhetnek egy olyan embert a nyilvánosság elé, mint Morvai.
És még tudnám mondani...
Ha a jobbik kerülne hatalomra elmennék az országból!
Csomagolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!