Mit gondolsz a véleményemről?
Szerintem az egész magyar nép hibásan gondolkozik, mióta létrejött Magyarország. Emlékeztek a győri csatára, a napóleoni háborúkban?
A francia császár (az akkori világ legerősebb hatalma) szabadságot ajánlott a magyarságnak, cserébe nem kellett volna semmit nyújtania, csak átengedni Napóleon hadseregét.
Ehelyett megtámadtuk a francia sereget, mert a magyar nemesek nem voltak hajlandóak lemondani a hatalmas vagyonról amit a háborúk alatt szerzett.
Természetesen vesztettünk, maradtunk a Habsburg birodalomban.
Ez még jó néhányszor megtörtént a történelmünkben, kivéve mikor egy erős személy irányított minket. (István, Mátyás, stb..)
Most viszont ugyanabba a hibába estünk/esünk folyamatosan: olyanokat támogatunk akik hazudoznak, lopnak, a parlamentben 'dolgoznak' de közben internetes játékokat játszanak.
Elég aggasztó szerintem, hogy a szavazók 40% a FIDESZ-t támogatja, akik gyakorlatilag semmit nem tettek az utóbbi 8 évben, csak az MSZP szidták. De könyörgöm: egy rohadt programot nem mutatnak! Ez persze nem véletlen. A TV-ben meg minden egyes nap láthatjuk ahogy Viktor szid mindenkit mindenben.
Kérdezem én: miért kell beleesni mégegyszer ugyanabba a hibába? A FIDESZ is egy ugyanolyan lopós banda, mint az MSZP, csak nem ők voltak kormányon, tehát nem lehetett őket szidni(vagyis lehetett volna de nem volt értelme)
Azt akarjátok, hogy majd az utóbbi időkben kiderüljön: Viktor amit összehazudott 8 év alatt, annak 1% se fog megvalósulni?
A francia császár (az akkori világ legerősebb hatalma) szabadságot ajánlott a magyarságnak, cserébe nem kellett volna semmit nyújtania, csak átengedni Napóleon hadseregét.
Ehelyett megtámadtuk a francia sereget, mert a magyar nemesek nem voltak hajlandóak lemondani a hatalmas vagyonról amit a háborúk alatt szerzett.
ez már magában önellentmondás
Előző válaszoló, fejtsd már ki, miért rosszabb Vona Gábor, Viktorkánál, aki mindig csak osztja az észt, de program az nincs?
Kíváncsian várom a véleményed :)
A leírásod második felével egyet értek. Én is ezt mondom, hogy a fidesz még nagyobb bajt is tudna okozni mint az mszp. csak az emberek vakok.
Az első felével meg egyáltalán nem értek egyet, mi az h a nemesek nem voltak lemondani vagyonukról. ki 'mondana le' a saját vagyonáról? már a megfogalmazás sem jó.
nézz körül a többi ország történelmében is pl a szerbek sem tanultak semmit, nagyobb hibákba esnek mint mi. ugyanazt az elnököt választották többször újra akit elítéltek államellenes dolgok miatt..
Egyet értek veled!
Vakok vagyunk.A demokráciát semmibe se veszik a nagy pártok.
Mostani téma, a Fidesz több, mint 2M ajánlószelvény begyüjtésével dicsekszik.Így elveszik másoktól a lehetőséget, hogy indulni tudjanak a választáson.Seres Mária 600 ezer aláírását közösen lesöpörték az asztalról.
A régiek közül senkinek nem szabadna a hatalomba maradni.
Nem vagyok Fideszes, nem is akarom védeni őket, csak rámutatok, hogy miért is nem mutatnak programot: mert nagyon jól tudják, hogy most vannak nyerő helyzetben, és ezen már CSAK ronthatnak. BÁRMIT is mondanak, BÁRMILYEN programmal állnának is elő, az valakiknek nem tetszene, és máris százalékokat veszítenének.
Hát ezért nincs a Fidesznek programja. Egyszerű, számító megfontolás. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!