Mit szólnátok, ha itt Királyság lenne (alkotmányos monarchia)?
Figyelt kérdés
Ne arról vitázzunk, hogy ennek mekkora a valószínűsége, hanem hogyha az lenne, akkor hogy éreznétek magatokat.2015. aug. 31. 12:52
1/18 anonim válasza:
Amennyiben az elősegítené az ország gazdasági és kulturális fejlődését, akkor támogatnám.
2/18 anonim válasza:
Az még a mostani rendszernél is sz6rabb lenne, mivel EGY ember döntene az egész nép sorsáról.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem, utolsó válaszoló. Van mellette kormány is miniszterekkel.
2015. aug. 31. 12:57
4/18 anonim válasza:
Ennek az országnak Császárnő kell!
5/18 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, talán a kultúrát növelné. :o
2015. aug. 31. 13:01
6/18 anonim válasza:
Az en eletemben mar reg kiralysag van. Csak Ti nem tudjatok, hogy mennyire kiraly vagyok!? :)
7/18 anonim válasza:
Csak formálisan lenne egy királyunk, úgy ahogy angliában. Viszont itt nincsenek olyan régi és neves családok, akik 100%-ban az Árpádházig vezethetnék vissza a vérvonalukat. Szerintem felesleges lenne, de Erzsi királynőről több szó esik néha mint az angol miniszterelnökről pl. Nem hiszem, h szükséges lenne egy újabb felesleges formális rang létrehozása.
9/18 Duenna válasza:
4-es Anna Bergström!
Haha! Nagyonjó! :)
10/18 anonim válasza:
Amennyiben az nem díszkirály lenne (Anglia, Spanyol o.) akkor szerintem az egyik legjobb megoldás lenne!
Nem lennének bandák (pártok) akik csak négy évre látnak előre és az életcéljuk az ország szétlopása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!