Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ilyen sokan vannak a...

Tényleg ilyen sokan vannak a jobbikosok vagy csak itt villognak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 09:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
90%
Kedves Jobbikosok és Fideszesek!Az igazi veszedelem belülről támad.Az össze nem fogás rákfenéje szabad utat nyit a komcsiknak egy hatékony ellentámadáshoz,hogy már megint legyen egy ostoba,értelmetlen győzelmük.
2010. márc. 11. 12:19
 62/71 anonim ***** válasza:
25%
csak itt villognak, a Jobbikosok nincsenek többen 200nál ,csak ide több névvel is beregisztráltak (hülye kérdés már megint!)
2010. márc. 11. 12:20
 63/71 anonim ***** válasza:
46%

12:19 Nagyon igaz.

“A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

Alekszandr Iszajevics Szolzsenyicin

2010. márc. 11. 12:23
 64/71 anonim ***** válasza:
63%

"A kiváló Szondaipszosz szerint 17%on a jobbik. Az EP választásra való felmérés háromszor kevesebb szavazattal számolt, szóval most ezt a 17%ot szorozzuk be hárommal. :)

Amúgy sokan vagyunk, én mire vittem az ajánlószelvényem a Jobbikos jelöltnek, azt mondta már rég leadták.(Pest megye)

"

Ne hárommal szorozd. Hivatalosan 72%on áll a Jobbik nem 51en.

2010. márc. 11. 13:02
 65/71 anonim ***** válasza:
54%

TITEKET IS IDEGESÍT AZ A 46% VADBAROM ÖSSZE VISSZA OFFOL EGYMÁS UTÁN ÍR 4-5 HSZ-T

ENGEM MÁR NAGYON ZAVAR

46% MENJÉL MÁR INNEN MINDENKINEK CSAK FELB@SZOD AZ AGYÁT

2010. márc. 11. 13:52
 66/71 anonim ***** válasza:

Szerintem elég egyértelmű, hogy az internethasználók körében a Jobbik vezet (akár 50% is). Legalábbis az interneten "politizálók" körében.

De közel se mindenki használja az internetet.

2010. márc. 11. 13:53
 67/71 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem max 30%. legyünk reálisak!
2010. márc. 11. 14:12
 68/71 anonim ***** válasza:
40%

13:53

Igen. De az internetet tikpikusan csak a fiatalok használják nap mint nap. Ez megtévesztő.

2010. márc. 11. 14:13
 69/71 anonim ***** válasza:
74%

"Igen. De az internetet tikpikusan csak a fiatalok használják nap mint nap. Ez megtévesztő."

és a Jobbikra nem csak fiatalok szavaznak

hanem a társadalom minden korosztálya

2010. márc. 11. 14:24
 70/71 anonim ***** válasza:

persze 18 év felett

de az alattiak körébe is sok a Jobbikos csak még nem szavazhat

2010. márc. 11. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!