Tényleg ilyen sokan vannak a jobbikosok vagy csak itt villognak?
11:04
Igen pontosan ezt csináljátok, ha már nincs épeszű érvetek. Ezért nem fogok rátok szavazni. Mindegyikőtök ilyen. Kis tudálékos hülye.
"11:04
Igen pontosan ezt csináljátok, ha már nincs épeszű érvetek. Ezért nem fogok rátok szavazni. Mindegyikőtök ilyen. Kis tudálékos hülye."
1 és kit érdekel kire szavazol
2 mindenhol írsz 88 választ amibe a jobbikot szidod
3 ez érvem egyel fentebb olvasható
4 Kis tudálékos hülye
ez meg az értelmi szinted :)
"Igen pontosan ezt csináljátok, ha már nincs épeszű érvetek. Ezért nem fogok rátok szavazni. Mindegyikőtök ilyen. Kis tudálékos hülye."
kis butus, te a szimpatizánsokra szavazol?:) én képviselőre illetve pártra...
11:14
mintha te kezdted volna a személyeskedést, úgyhogy hagyjuk inkább az értelmi szinteted...
11:15
a képviselőitek is ilyenek... Nálunk pl a világ minden kincséért sem lehetett volna megyőzni arról 6 évvel ezelőtt, hogy ne az mszp-re szavazzon. Most meg ott tapsikál a jobbik első soraiban... Hozzátok képest az orbán egész életében egy nézetet vallott...
hagyjad ez a 46% annyira szánalmas
tele offolja az összes kérdést és büszke magára
az életébe nincsen sok öröm egész nap itt eszi a fene
és a Jobbikot ócsárolja
azt hiszi ezzel bár mit is elér.. bár lehet kap érte pénzt
látod már megint offol
annyira szánalmas XD
11:20 bocs, de nem fogom tűrni, hogy egy szerencsétlen jobbikos hülyének hívjon csak azért mert nem értek vele egyet. Ezek vagytok TI...
Részemről ennyi.
"Hozzátok képest az orbán egész életében egy nézetet vallott..."
pl, hogy volt ateista, volt keresztény, volt ilyen volt olyan?
mellesleg furcsa mód én jobbikosként én nem istenítem Vonát, veled szemben aki itt orbánozik mint atom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!