Tényleg ilyen sokan vannak a jobbikosok vagy csak itt villognak?
11:47
"Tömegesen mondják le az emberek a Magyar hírlapot a Vonát ócsároló írások miatt, ez nem feltűnő?"
Akkor a kuruc.infót hány embernek kellene "lemondani"?
Már megint az ellentéteket élezed. Jobbikos vagy te egyáltalán?? Vagy mszp-s bérenc?
11:46
ez meg a másik mszp-s...
"11:20 bocs, de nem fogom tűrni, hogy egy szerencsétlen jobbikos hülyének hívjon csak azért mert nem értek vele egyet. Ezek vagytok TI...
Részemről ennyi."
Igazad van. Lassan takarodhatsz is lefelé innen te köcsög.
11:56
Visszavonom, ami az idézetben van. Te nam vagy jobbikos. Akikkel jobbikosokkal beszéltem ennél értelmesebbek voltak... sokkal...
Akkor a kuruc.infót hány embernek kellene "lemondani"?
Már megint az ellentéteket élezed. Jobbikos vagy te egyáltalán?? Vagy mszp-s bérenc?
A Jobbiknak a barikád a hivatalos, amolyan " Fideszes Magyar hírlap" és nem a kuruc!
A barikád már létezik újság kivitelben is, és kösz egyre jobban van, folyamatosan növekszik.
Talán nem kellett volna mocskolódni a Magyar hírlapnak, és akkor most nem lennének bajba.
De nekem nem testvérem a Fidesz, és ha az is akkor nagyon mostoha. A szemembe kb az MSZP nyakig van a kakiba, a Fidesz meg derékig, de mi magyarok közösen szagoljuk a bűzüket.
A Fidesz ugyan úgy retteg a Jobbiktól mint az MSZP mert ugyan az a korrupt és a nagytőkének velejéig elkötelezett banda, aki nem akar gyökeres változást, mert az elcsapja őket is!
12:05
Nézd ezt nem egyszerű abbahagyni. Ha az egyik elkezni, a másiknak muszály rá reagálni. És ebben mindkét oldal nyakig benne van.
Pörzse tett egy nyilatkozatot, hogy jobboldaliak ne veszekedjenek már jobboldaliakkal. Egyet értek vele. Ennyi...
A kiváló Szondaipszosz szerint 17%on a jobbik. Az EP választásra való felmérés háromszor kevesebb szavazattal számolt, szóval most ezt a 17%ot szorozzuk be hárommal. :)
Amúgy sokan vagyunk, én mire vittem az ajánlószelvényem a Jobbikos jelöltnek, azt mondta már rég leadták.(Pest megye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!