Tényleg ilyen sokan vannak a jobbikosok vagy csak itt villognak?
11:25
Egyszer említettem az orbánt... akkor sem feltétlenül pozitív értelemben...
Egyébként a kérdésre részletesebben válaszolva:
nem, nincsnek olyan sokan, csak itt vannak fölényben ki tudja mért...
Olyan ~20% reálisnak tűnhet. persze ehez dupla annyi szavazat kell, mint az ep-n (kb 900.000).
Jobbikosok!Miért vagytok ilyen agresszívek?Sasfiókok vagytok?Csak azért,mert ha a Fideszt bántjátok,az olyan,mintha felfalnátok a testvéreteket.
Miért is? Testvér? Csak nézd meg azt a sok mocskot amit Orbán szór a Fideszes cirkuszokban Hir és Echó Tv ben!
És itt egy kis csemege!
elég csak ezt megnézni: [link]
gyűlölködtök ti elég bőszen, még akkor is ha a fidesz éppen semmit sem reagál rátok...
"mert ha a Fideszt bántjátok,az olyan,mintha felfalnátok a testvéreteket."
nem testvérük a fidesz. és ezt folyamatosan bizonyítják is.
Az már más kérdés, hogy egy átlagos jobboldali embenek felfordul a gyomja a jobbik lejáatóhadjáratától. Csak az a baj, hogy ezzel is csak az mszp-hez kerülnek közelebb a szememben...
elég csak ezt megnézni: [link]
gyűlölködtök ti elég bőszen, még akkor is ha a fidesz éppen semmit sem reagál rátok...
Nem értem ezzel a linkel mit akarsz?
Ezt találtam alatta!
Alig több mint egy éve a Parlament oldalánál fideszesek, jobbikosok közösen kiálltunk a sajtó- és szólásszabadság mellett. Többekkel együtt Morvai Krisztina is a Magyar Hírlap vásárlására buzdított; tette ezt annak ellenére, hogy nem sokkal előtte a lap tulajdonosa súlyosan megalázta.
Eltelt egy év, kampány van. Kampány, és nem háború. Legalábbis közöttünk, Orbán Viktor és Vona Gábor követői között. Ne engedjünk a gyűlöletre buzdításnak! A kritikákra, elégedetlenségre, vádakra sem lehet csúsztatás, rágalom, aljas lejáratás a válasz. Mi ugyanazt gondoljuk nemzetről, hazáról, családról, Trianonról. A választás után együtt kell újrateremteni itt mindent. A politikusainknak és nekünk.
11:42
volt itt vádaskodás korábban nem is kevés.
Pl pont pörzse mondta, hogy a jobbiknak a fidesz a nagyobb ellenség, nem az mszp.
Ettől az ellentmondástól eltekinve pönzsének a jelenlegi álláspontjával 100%-ig egyetértek.
Nézzétek meg a fidesz.hu-t. Most nincsen rajta egyetlen jobbikkal ellenes cikk, interú, levél sem. Lehet ezt így is csinálni.
Szerintem az mszp a nagyobb ellenség. A fidesznek, és a fideszeseknek az fáj a legjobban, hogy próbáljátok összemosni őket az mszp-vel...
"Nameg az idősebbek ugyen egyáltalán nem neteznek."
Ezek szerint te 20 alatti kis f*szszopó csíra vagy és itt vered a nyálad?
Az már más kérdés, hogy egy átlagos jobboldali embenek felfordul a gyomja a jobbik lejáatóhadjáratától. Csak az a baj, hogy ezzel is csak az mszp-hez kerülnek közelebb a szememben...
Nem is értem miről beszélsz?
Eddig mindenkit bekebelezett a Fidesz a jobboldalról, vagy nem?
És kiknek a médiája ocsmányól folyamatosan?
Miért is baj az hogy a Jobbik megerősödik, a Fidesznek miért, ha csak nem akar teljesen a nemzet ellen menni?
Miért kellene a Jobbiknak utat engedni a Fidesz számára?
Miért nem enged utat a Jobbik számára a Fidesz?
Tömegesen mondják le az emberek a Magyar hírlapot a Vonát ócsároló írások miatt, ez nem feltűnő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!