Miert szidjak annyian Orbant? Vagy ez csak a latszat?
Szerintem nem kellene azert hibaztatni a Fideszt, ami az elozo kormanyok hibaja. Vagy ti mit akartok? Egy kis Gyurcsany-fele "duborog a gazdasagot" megint? Persze aki a ballib agymosast nezi egesz nap, attol nem varok mast...
Amugy szerintem ez a "sok" elegedetlen csak a kisebbseg, ugyanis aki elegedett, az teszi a dolgat, es nem sir egesz nap... Ennek az elegedetlen "tobbsegnek" pedig mindegy, ki lenne a kormany, ugyanugy szidnak, mert ok csak a kifogasokat keresik, es sajnos magukkal huzzak a bizonytalanokat meg a konnyen befolyasolhatoakat is, ez a legnagyobb gond.
Es ez nem egyeni, hanem "ipari meretekben" csinalja az index meg a hasonlok, az embereket ilyen pesszimista, panaszkodo zombikka teszik, amilyen az itt levok 90 szazaleka.
"Végre ez a kormány felülvizsgálta a 90%os rokkantságokat, a korrupt orvosokat, akik 10.000 Ft-ért kiállítottak bármilyen papírt "
És hány ilyen korrupt orvost csuktak le, vagy legalább vonták vissza a praxisát? Mert én egyről sem hallottam. Annak meg mi értelme van, hogy felülvizsgálok valamit, megállapítom, hogy ő a bűnös, majd megvonom a vállam és minden megy tovább!?
12-eshez írnám még.
és hány olyan VALÓS okok miatt leszázalékolt embertől vették el a juttatását csak úgy, me azt gondolták, hogy nincs annyira rossz állapotban azért...jól felülvizsgálták jah...
alapvetően egyetértek ugyan a 9-es válaszolóval, tényleg sokan azért rinyálnak, mert valójában lusták a saját jövőjük érdekében tenni, de ettől függetlenül ha nem is indul el sok dolog fejlődésnek, annak a kormány rossz, haverközpontű döntései az akadályai, nem a multik, amiket nagy bőszen szidsz.
ha például a földeket is nem olyanoknak adnák oda, akik csak a támogatás miatt pályáztak, hanem komoly módon szeretnének gazdálkodni, akkor a földeken is lenne mérettől függően elég munkaerőigény...ha egy nagyobb beruházást nem csak a mészáros és mészáros nyerne meg, hanem aktívan tudna tevékenykedni 20-30-40 hasonló kaliberű cég, akkor szintén több lenne a foglalkoztatható munkaerő.
persze itt megint visszacsatolható a gondolatmenet, miszerint a sok embernek büdös a földön vagy az építőiparban dolgozni...hát na, ez ilyen...vannak, akiken reménytelen segíteni, és munkát adni.
kérdésre meg igazából felesleges válaszolnom. a kérdező egy eltévedt, szűklátókörű fideszes, aki nem érti, hogy nem lehet a Gyurcsányékra haragudni...biztosan ő az elmúlt pár évben köttette be az internetet is és minden egyebet, hiszen a Gyurcsány kormány idején annyira nyomorgott, hogy nem engedhette meg magának...:D
engem teljesen hidegen hagynak a politikusok...én most is, és a Gyurcsány kormány idején is ugyanott dolgoztam, ugyanannyiért.
én nem azért rinyálok mert ez épp vagy az tönkretett engem. sokkaljobban aggaszt az, amit művelnek másokkal...ebben meg tök egyformák, szóval aki szidja Gyurcsányt, annak ugyanúgy Orbánt is kellene, vagy éppen az egyéb nagyon okos többi ellenzéki erőt, és akkor lenne egy reális látóköre a magyar politikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!