Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miert szidjak annyian Orbant?...

Miert szidjak annyian Orbant? Vagy ez csak a latszat?

Figyelt kérdés

Szerintem nem kellene azert hibaztatni a Fideszt, ami az elozo kormanyok hibaja. Vagy ti mit akartok? Egy kis Gyurcsany-fele "duborog a gazdasagot" megint? Persze aki a ballib agymosast nezi egesz nap, attol nem varok mast...

Amugy szerintem ez a "sok" elegedetlen csak a kisebbseg, ugyanis aki elegedett, az teszi a dolgat, es nem sir egesz nap... Ennek az elegedetlen "tobbsegnek" pedig mindegy, ki lenne a kormany, ugyanugy szidnak, mert ok csak a kifogasokat keresik, es sajnos magukkal huzzak a bizonytalanokat meg a konnyen befolyasolhatoakat is, ez a legnagyobb gond.

Es ez nem egyeni, hanem "ipari meretekben" csinalja az index meg a hasonlok, az embereket ilyen pesszimista, panaszkodo zombikka teszik, amilyen az itt levok 90 szazaleka.

2015. aug. 26. 00:04
1 2
 1/14 kukorika ***** válasza:
67%
Azért szidják barátom, mert csak a hülye nem látja a nyilvánvaló tényt: orsósviktátor egy hazaáruló fosztogató maffiózó féreg... a teljes magyar történelem legmélyebb pontja....
2015. aug. 26. 00:11
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk mert a haverjaival ezermilliárdosával lopja el az állam pénzét, ami a mi adónkból van.

Mondjuk ezért.

2015. aug. 26. 00:12
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Mert egy genhibas, gerinctelen skizofren barom... Fel kene kotni a lanchidra a korcsosult kovetoivel egyutt...
2015. aug. 26. 00:13
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

"Szerintem nem kellene azert hibaztatni a Fideszt, ami az elozo kormanyok hibaja."

Szegénykéknek muszáj lopniuk, mert Gyurcsány meg emútnyócév, bizony.

2015. aug. 26. 00:14
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon elvagy tájolva kérdező.

Azért látom a média továbbra is butítja a népet,és a sok buta ember el is hiszi amit mondanak.

Az értelmes ember meg inkább elmegy külföldre,jobb életet élni.

2015. aug. 26. 00:17
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, nekem ilyen életem az MSZP alatt is volt, szóval nem vágom, hogy mi lett nekem annyira jó 2010 óta, hogy most éltetnem kéne Nagyszerűen Csodálatos Orbán Urat, amikor 2010 előtt még nagyban szidtam az MSZP-t a gyökér kormányzásukért.
2015. aug. 26. 00:21
 7/14 Gugu Gabor ***** válasza:
93%
Az a baj hogy az elmúlt 25 évben minden az előző kormányok hibája volt...
2015. aug. 26. 00:30
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Gondolom a 20 új adónemet is Fletó vezette be, minket csak a Ruszkik előznek meg az adók mennyiségében.
2015. aug. 26. 01:01
 9/14 anonim ***** válasza:
8%

Én nem panaszkodok, mert jobban élek mint 7-8 éve. Viszont én megdolgoztam a pénzemért. Ha pár alkalommal szidom a kormányt, akkor is csak irigységből. Innen úgy tűnik nem csinálnak semmit, de jobban belegondolva mégis még nem ment csődbe az ország. Viszont manapság a Magyar mentalitás miatt azt várja az ember, h kevesebb melóval több pénzt keressen. Senki nem akar dolgozni ebbe az országba. Nálunk 2 román dolgozik inkább állandóan, bejelentve napi 5 ezerért. Nem azért mert olcsó munka erő, hanem azért mert a magyar elmegy közmunkára alibiből és napi 2000 Ft-ért nem csinál szinte semmit. Rendszerváltás után megszaporodtak az ingyen élők, akik mindenért támogatást kaptak. Végre ez a kormány felülvizsgálta a 90%os rokkantságokat, a korrupt orvosokat, akik 10.000 Ft-ért kiállítottak bármilyen papírt (2 lába van, de papíron 1 se). Az adórendszerünk kicsit magas, de az nem Orbán hibája. A gazdaságunk viszont fejlődik szerintem, de ksh adatokat még nem láttam róla, ami cáfolná vagy ami igazolná. Aki nem akar dolgozni és több pénzt akar az jó hogy a kormányt szidja. Szidja a stadionokat, szidja a kerítést, szidja a rezsicsökkentést és mindent. Amikor nem a politikusok lopják el az ezekre szánt pénzeket, hanem azok a cégek, amelyek kivitelezik és igen biztos mind nagy fideszes. Panaszkodjatok, h szar az életetek, de ha nem tesztek ellene semmit, akkor csak sajnálni tudlak benneteket. A középosztálynak szerintem most megy a legjobban, mindenki megy nyaralni, vesz iphonet a gyereknek és eljárnak manapság művelődni az emberek, 5-6-7 éve ilyen nem volt.

Bocsi, h kicsit sokat írtam, de most dolgoztam végig az éjszakát, ezért már nem vagyok teljesen fitt. Jóéjt.

2015. aug. 26. 07:09
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

"Szerintem nem kellene azert hibaztatni a Fideszt, ami az elozo kormanyok hibaja."

Az előző négy kormányból kettő fidesz kormány volt.

2015. aug. 26. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!