Miert szidjak annyian Orbant? Vagy ez csak a latszat?
Szerintem nem kellene azert hibaztatni a Fideszt, ami az elozo kormanyok hibaja. Vagy ti mit akartok? Egy kis Gyurcsany-fele "duborog a gazdasagot" megint? Persze aki a ballib agymosast nezi egesz nap, attol nem varok mast...
Amugy szerintem ez a "sok" elegedetlen csak a kisebbseg, ugyanis aki elegedett, az teszi a dolgat, es nem sir egesz nap... Ennek az elegedetlen "tobbsegnek" pedig mindegy, ki lenne a kormany, ugyanugy szidnak, mert ok csak a kifogasokat keresik, es sajnos magukkal huzzak a bizonytalanokat meg a konnyen befolyasolhatoakat is, ez a legnagyobb gond.
Es ez nem egyeni, hanem "ipari meretekben" csinalja az index meg a hasonlok, az embereket ilyen pesszimista, panaszkodo zombikka teszik, amilyen az itt levok 90 szazaleka.
Mondjuk mert a haverjaival ezermilliárdosával lopja el az állam pénzét, ami a mi adónkból van.
Mondjuk ezért.
"Szerintem nem kellene azert hibaztatni a Fideszt, ami az elozo kormanyok hibaja."
Szegénykéknek muszáj lopniuk, mert Gyurcsány meg emútnyócév, bizony.
Nagyon elvagy tájolva kérdező.
Azért látom a média továbbra is butítja a népet,és a sok buta ember el is hiszi amit mondanak.
Az értelmes ember meg inkább elmegy külföldre,jobb életet élni.
Én nem panaszkodok, mert jobban élek mint 7-8 éve. Viszont én megdolgoztam a pénzemért. Ha pár alkalommal szidom a kormányt, akkor is csak irigységből. Innen úgy tűnik nem csinálnak semmit, de jobban belegondolva mégis még nem ment csődbe az ország. Viszont manapság a Magyar mentalitás miatt azt várja az ember, h kevesebb melóval több pénzt keressen. Senki nem akar dolgozni ebbe az országba. Nálunk 2 román dolgozik inkább állandóan, bejelentve napi 5 ezerért. Nem azért mert olcsó munka erő, hanem azért mert a magyar elmegy közmunkára alibiből és napi 2000 Ft-ért nem csinál szinte semmit. Rendszerváltás után megszaporodtak az ingyen élők, akik mindenért támogatást kaptak. Végre ez a kormány felülvizsgálta a 90%os rokkantságokat, a korrupt orvosokat, akik 10.000 Ft-ért kiállítottak bármilyen papírt (2 lába van, de papíron 1 se). Az adórendszerünk kicsit magas, de az nem Orbán hibája. A gazdaságunk viszont fejlődik szerintem, de ksh adatokat még nem láttam róla, ami cáfolná vagy ami igazolná. Aki nem akar dolgozni és több pénzt akar az jó hogy a kormányt szidja. Szidja a stadionokat, szidja a kerítést, szidja a rezsicsökkentést és mindent. Amikor nem a politikusok lopják el az ezekre szánt pénzeket, hanem azok a cégek, amelyek kivitelezik és igen biztos mind nagy fideszes. Panaszkodjatok, h szar az életetek, de ha nem tesztek ellene semmit, akkor csak sajnálni tudlak benneteket. A középosztálynak szerintem most megy a legjobban, mindenki megy nyaralni, vesz iphonet a gyereknek és eljárnak manapság művelődni az emberek, 5-6-7 éve ilyen nem volt.
Bocsi, h kicsit sokat írtam, de most dolgoztam végig az éjszakát, ezért már nem vagyok teljesen fitt. Jóéjt.
"Szerintem nem kellene azert hibaztatni a Fideszt, ami az elozo kormanyok hibaja."
Az előző négy kormányból kettő fidesz kormány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!