A románok már itt voltak a magyarok bejövetelekor?
2015. aug. 13. 17:12
31/36 anonim válasza:
Nagyon nagyra tartjátok magatokat!Csak azt mindig elfelejtitek,hogy ti honnan jötettek!Mert az,hogy európai nép vagytok az 100,hogy nem!Mindenki tudja,hogy a taknyos magyarok ázsiából(az urál lábától)jötettek.Mikor Európába érkeztetek rombolni tudtatok(mint a tatárok).Tehát ki vette el erdélyt?A magyarok a románoktól(Habár akkor Dacia volt)Gondolkodni is kéne,csak látom azt nem tudtok.
32/36 anonim válasza:
31 Lázad is van? a gyógyszered bevetted?
milyen nyelven írsz és kinek?
33/36 anonim válasza:
Azt nem tudom, mi hogy volt régen, de hogy ma egy ősrégi - egy éves- kérdést azért kotor ki egy szánalmas alak, hogy gyalázza a magyarokat -magyar nyelven-, azt tudom, hogy annak csak az a lételeme, hogy hergelje az embereket, szítsa az ellentéteket és valószínű, hogy mindezt pénzért teszi.
34/36 anonim válasza:
32-es!Képzeld nem vettem még be a gyógyszerem,de neked jobban ajánlom!
35/36 anonim válasza:
Akkor még a hegyekben toszták a birkákat. Igaz szőröstalpú 33-aska? :D
36/36 anonim válasza:
"Nagyon nagyra tartjátok magatokat!Csak azt mindig elfelejtitek,hogy ti honnan jötettek!Mert az,hogy európai nép vagytok az 100,hogy nem!Mindenki tudja,hogy a taknyos magyarok ázsiából(az urál lábától)jötettek.Mikor Európába érkeztetek rombolni tudtatok(mint a tatárok).Tehát ki vette el erdélyt?A magyarok a románoktól("
Sugi pula! Tigani romanilor! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!