Ti is sajnáljátok, hogy magyarok vagytok Magyarországon?
Magyar vagyok és marhajó látnom, hogy a romák a hátrányos helyzetűek mégis ők azok akik lakást, házat, segélyt kapnak, meg egyéb támogatásokat, kedvezményeket, mindenféle program indul nekik, de még több tízezer forintos ösztöndíjat is kapnak ÁLTALÁNOOS ISKOLÁBAN!!!
EGYSZERŰEN FELHÁBORÍTÓ!!!!!! Magyarok mikor kapnak ösztöndíjat ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN??? Kitűnő tanuló voltam, mégse kaptam egyszer se általánosban. Vicc ami ebben az országban folyik.
Másik meg ez az egész menekült dolog.
https://www.youtube.com/watch?v=1xVog5Gt5nA
50. másodpercnél mondja az idős MAGYAR úriember, hogy 40 év munkaviszonnyal 60 évesen éhendögölhet, de a menekültek meg idejönnek Nigériából meg Afganisztánból meg a franc tudja honnan és teljes ellátás meg 150 ezer forint zsebpénz. A legtöbb dolgozó magyar nem keres ennyit ebben az undorító országban.
Hányingerem van ettől az országtól és esküszöm már annak is jobban örülnék, ha cigány lennék.
És pluszban a menekültek háborognak, hogy milyenek a körülményeik. Hát akkor menjenek vissza ahonnan jöttek... De nem, ehelyett a háborgással elérik, hogy javítanak a körülményeiken. A magyar hiába háborog, ő persze le van sz@rva.
Jó lenne felébredni, felállni és szétverni végre ezt az egész sz@rt, ami van ebben az országban, mert ez már úgygondolom teljes mértékben tarthatatlan.
És persze milliárdok mennek el a menekültekre. Most még fizeti az EU, de később tuti nem fogja. A magyarok meg még amiért megdolgoznak, azt is ellopják tőlük, 90-100 ezret keresnek a legtöbben és akkor lehet vásárolni belőle "bőségesen" a világ legmagasabb ÁFA-jával terhelt élelmiszert.
Úgy érzem és azt látom, hogy ebben az országban magyarnak lenni a legrosszabb.
Ez a rengeteg önkéntes is most nagyon ott van, előtte sehol sem voltak, a menekült ügy előtt. De most is csak ő rajtuk segítenek, a magyar pedig már pár méterre is éhendögölhet.
https://www.youtube.com/watch?v=BRRvJqP6U04
20.57
nem értek egyet a harmadik stílusával, de a mondanivalójával igen.
annyi ökörség van kérdező a kérdésedben, hogy szétcincálni sem érdemes. simán mehet a kukába, a többi agyatlan rasszista szellemimaszturbáció mellé.
Kedves tetro nevű felhasználó!
A provokálást legyen szíves befejezni mert nagyon idegesítő!
Meg az értelmetlen hülyeségeket amiket eddig írtál azt is hagyd abba!
Ha erre a kommentemre tudsz értelmesen reagálni azt örömest fogadom de ha csak rébuszokban fogsz beszélni abból nem kérek.
A harmadik válaszoló is fejezze be a provokálás, mert ez tűrhetetlen, hogy így reagál!
Kérdező!
Nem sajnálom, hogy magyar vagyok sőt büszke vagyok rá!
Mármint azt tudom, hogy mi magyarok ma egy romlott rendszerben élünk de ez leginkább a szélsőliberális csőcselék hibája meg persze a szavazóiké.
Ne csüggedj, rossz a rendszer de egy nap még a Hungarista Mozgalom menetelni fog a győzelem felé!
Tiszta szívemből bízom ebben
Kitartás!
Kedves utolsó!
Te pedig fogj egy Szálasi művet és arra verd ki,de szögesléccel!
Kedves utolsó!
"Te pedig fogj egy Szálasi művet és arra verd ki,de szögesléccel!"
A vitát hagyd az értelmes emberekre!
21.29
akkor foglalkozzunk a kérdéssel
"Magyar vagyok és marhajó látnom, hogy a romák a hátrányos helyzetűek mégis ők azok akik lakást, házat, segélyt kapnak, meg egyéb támogatásokat, kedvezményeket, mindenféle program indul nekik, de még több tízezer forintos ösztöndíjat is kapnak ÁLTALÁNOOS ISKOLÁBAN!!! "
ez pl nettó hazugság.
nincs olyan program néhány jelentéktelen helyi kezdeményezést leszámítva, amely alapján a romák házakat kapnak. ellentétben a devizahitelesekkel pl.
nincs roma segély se... vagy konkrétan melyik támogatásra gondol itt a kérdező?
hol és mennyi roma iskolás gyerek kapott több tízezer forint ösztöndíjat általánosban?
Ha itt valaki provákol az a kérdező. Mert ez nem kérdés, hanem egyszerű rasszista hazugság propaganda bármilyen tény vagy hivatkozás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!