Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti milyen konteókat hallottato...

Ti milyen konteókat hallottatok eddig a menekültekről/menedékkérőkről/bevándorlókról?

Figyelt kérdés

Én ezeket:

- elveszik a munkánkat

- itt akarnak maradni és mecsetet építeni, No Go zónákat létrehozva

- nőket erőszakolni

- napi 8000 Forintot kapnak ZSEBPÉNZNEK :D

- havi 150000 Forint ZSEBPÉNZT kap aki itt marad

- kidobja mindegyik az ételt meg a vizet amit kapnak

- mind ISIS terrorpista

Ti miket hallottatok? :)

2015. aug. 10. 21:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ezaz, még jöhet :) Szuperek vagytok.

- 18-38 közötti katonakorú férfi, aki parancsra vár

- Télen beköltöznek a MAGYAROK lakásába, hogy ne fagyjanak meg, megölik az ott lakókat.

- Ájfónjuk van, ezért nem lehetnek menekültek, csak katonák

2015. aug. 10. 21:49
 12/26 szántóvető ***** válasza:
24%
10-es vagy így van vagy nem,de valamilyen folyamat elkezdődött ezt kár tagadni.persze lehet remélni hogy szépen hazamennek majd.11-es örülök hogy jól szórakozol.
2015. aug. 10. 21:53
 13/26 anonim ***** válasza:
9# Kik jöjjenek egyébként dolgozni? a kis 10 éves Ahmed, vagy a 60 éves nagyapja Mohamed? Feminizmus ismeretlen szinte, nőknek joga nincs. Akk csak az erős, munkaképes ember marad, otthonra meg utal pénzt. Mert most Szíriában nincs normális munka. Ki építkezne egy háború súlytotta területen. Vannak kisebb falvak, ahol otthagyják a pereputtyot(gyerek, asszony) és ha összeszednek annyi pénzt, akk áthozzák ide.
2015. aug. 10. 21:53
 14/26 szántóvető ***** válasza:
0%
"Télen beköltöznek a MAGYAROK lakásába"-már beköltöztek elhagyatott tanyákba,kár hogy nem láttad a tv-ben.a saját szemednek csak hittél volna.
2015. aug. 10. 21:55
 15/26 A kérdező kommentje:
Rettegtek? :)
2015. aug. 10. 21:56
 16/26 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még elméletek! Gyűjtsük össze mindet!
2015. aug. 10. 21:59
 17/26 A kérdező kommentje:
Melyik elmélettől rettegsz a legjobban?
2015. aug. 10. 22:01
 18/26 A kérdező kommentje:

Na, akkor legalább nem a menekültektől :) Akkor én most segítettem egy magyar emberen. Most akkor jó vagyok, mert ugye az a jó ember, aki magyarokon segít csak :)

Ja igen, folytassuk:

- a magyar embereken nem segítenek az önkéntesek, csak a menekülteken

2015. aug. 10. 22:06
 19/26 anonim ***** válasza:
93%
Én se vagyok gyerek, 25 km a szerb határ. Nem kell félni ezektől. Ugyan olyan emberek mint mi, csak be lehet magyarázni mindent mert a bőre barna.
2015. aug. 10. 23:09
 20/26 anonim ***** válasza:
5%

Én attól rettegek, hogy egyre több ilyen agyhalott hülye lesz az országban, mint a kérdező.

Ezt is hozzáírhatod a listádhoz.

2015. aug. 11. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!