Ti milyen konteókat hallottatok eddig a menekültekről/menedékkérőkről/bevándorlókról?
Én ezeket:
- elveszik a munkánkat
- itt akarnak maradni és mecsetet építeni, No Go zónákat létrehozva
- nőket erőszakolni
- napi 8000 Forintot kapnak ZSEBPÉNZNEK :D
- havi 150000 Forint ZSEBPÉNZT kap aki itt marad
- kidobja mindegyik az ételt meg a vizet amit kapnak
- mind ISIS terrorpista
Ti miket hallottatok? :)
Az oké hogy láttad az ISIS terveit, és az is oké hogy megijedtél. De ennek mi köze a bevándorláshoz?
Ééééééés itt kezdődnek a konteók.
Valaki pénzeli őket.
naponta 5000 ft az étkeztetésük amit az adófizetők pénzéből fizetnek
és még rengeteg ilyen teóriát, amit az alsóközéposztálybeli jobbikosok terjesztenek 81 iq-val.
Elveszik a munkát, de ki elől? elveszik vagy önként adjuk át? Jah, hogy eddig dolgoztunk, nem mert nem akartunk.
Mecset építés sokba kerül de sztem már van :D
Magyar nők a legszebbek, kivéve, ha dagadt, ha deszka és ha ronda. (nem sok marad szép)
felesleges belemenni ebbe, túl sok mindent tudnék írni erről, de csak a jobbikosoknak címezve, hogy akk menjenek a határon épülő kerítést építeni.
nem hallottam konteókat, de "egy gondolat bánt engemet":
Nem mind ISIS terrorista a naponta ezerszám érkező vándorból. Csupáncsak egy, de az a te segged alá durrant majd, és soknak fogod érezni:D:D:D
Jaj igen:
- Amerika küldte őket
- Izrael küldte őket
- Látszik rajtuk, hogy kiképzett katonák, kigyúrt férfiak (ezt itt olvastam a GYK-n ma :D)
sorry, de magad is megnézheted - néhány családot leszámítva: 18-38 közötti katonakorú férfi.
XXI.sz.-i Trójai faló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!