Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a bevándorlókról?

Mit gondoltok a bevándorlókról?

Figyelt kérdés
Èn nem vagyok fajgyűlőlő, de ez már durva, hogy mennyien jönnek! Betegsèget hoznak ès mèg (talán) rosszat is akarnak! Ha belegondoltok párèv múlva lehet hogy már èpületeket robbantgatnak! Nektek erről mi a vèlemènyetek??

2015. aug. 8. 18:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Én azt, hogy évek óta vannak, de mióta ekkora hype lett körülöttük a gyakori tele van ilyen kérdésekkel. Kb. mint a jehovás kérdések. Szóval kérdem én: tavaly miért nem zavartak a bevándorlók?
2015. aug. 8. 18:48
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Ezek az emberek be, hanem átvándorolnak Magyarországon. Rohadtul nem akarnak itt maradni. Céljuk Nyugat-Európa, nem ez a szerencsétlen bezárkózó ország. Annyira hordozhatnak betegséget, mint például te is. Ha magadtól is félsz, akkor megértem az aggodalmadat.
2015. aug. 8. 18:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta vannak, de tömegével csak most kezdenek özönleni szerte szét a világban .Én azt kérdezem, honnan a fenéből van ennyi és mikor fogynak el?Mennyi jön még?!Ha jobban megnézed egész népvándorlás van a világban össze-vissza cserélődnek az emberek, az országokból, ahol valami miatt élhetetlen a rendszer.Sok menekült jön ide, de sok a magyar is, aki elmegy másfelé, más miatt.Ezek is valószínűleg tovább akarnak menni, a jobb módú országokba nem akarnak itt maradni.

Azt gondolom, a hibás politikájú országokat kellene kényszeríteni arra, hogy megfelelő körülményeket biztosítsanak, békét, megélhetési feltételeket biztosítsanak, hogy mindenki képes legyen megmaradni a maga helyén.Az lenne az egyetlen normális megoldás.

2015. aug. 8. 19:02
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

Tömören:

Azt ,hogy menjenek innen!

És a bevándorlás egyáltalán nem előnyős!

Persze nem azt mondom ,hogy kell is ,hogy legyen előnye ,de ha előnye nincsen akkor legalább hátránya ne legyen ,de márpedig az VAN!

Csak példák:

-Betegségek.

-Az "integráció" szó fogalmát nem ismerik.

-Ny. Eu.-ba csomó No-go zóna van.

-Nem nekik kell beilleszkedniük, hanem már az európaiaknak.

És még van több is.

Én se vagyok rasszista és nem is származás alapján ítélek meg bárkit is.

Üdv!

2015. aug. 8. 19:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy unalmas már a sok duma, valamit most már tenni is kellene.
2015. aug. 8. 19:30
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Miota Viktor kiplakatolta, rajottel hogy vannak menekultek?
2015. aug. 8. 19:54
 7/16 anonim ***** válasza:
73%

Azt hogy ez mind az EU hibája, hogy töketlen és nem tudja kezelni a helyzetet.

Bevándorlókra abban az esetben van szükség otthon és Ny.EU-ban ha azok beszélik a nyelvet, képzettek, be tudnak illeszkedni az európai kultúrába. Ezek a tömegek nem ilyenek.

Ők egyetlen dolog miatt jönnek, mert az EU gazdag államai olyan mértékben támogatják a szociálisan rászorultakat, sok gyerekeseket, stb hogy egy afrikai családnak már dolgoznia sem kell többet, csak potyogtatni a gyerekeket.

Több EU országban éltem már, mindenhol ez megy. Beköltöznek 10-en egy államilag támogatott szociális lakásba, kapják a rakat gyerek után a segélyt, aminek a töredékét költik a gyerekre, hisz kb a semmiből öltöztetik (konkrétan az utcára kirakott használt ruha konténerekből), a többi pénz meg megy cigire, sportfogadásra, stb.

Persze van kivétel is, de csak körül kell nézni mi megy a nagyvárosok bevándorlók lakta kerületeiben, Kelet-Londonban, Marseill-ben, Neukölln Berlinben, meg a többi rakás No-go area szerte a nagyvárosokban. Mindet bevándorlók rakják, természetesen.

2015. aug. 8. 20:04
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Még valami, mielőtt rasszista náci leszek.

Attól még soha sehol nem esett le egy városrészben sem az ingatlanok árai mert svéd diákok költöztek be tömegesen, sőt a bűnözés sem nőtt.

Viszont a 3ik világbeli migránsoktól minden esetben zuhanni kezdenek az ingatlanárak és nő a bűnözés.

2015. aug. 8. 20:09
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan az mint a cigányok és az avasi lakótelep esete. Beköltöztek onnantól kezdve káosz és ingatlan ár zuhanás. Na a feketék egykutya
2015. aug. 8. 20:29
 10/16 A kérdező kommentje:
Kedves Kommentelők! Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. aug. 8. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!