Mit gondoltok a bevándorlókról?
A menekültek nagyon hálásak tudnak lenni.
A szerbek, szlovákok, románok is milyen szépen megköszönték 1920-ban, hogy anno, több száz éve tömegével befogadtuk őket...
Erdélybe százezrével érkeztek, mint olcsó munkaerő. Aztán elfelejtettek hazamenni és elszaporodtak.
Most már "ősi román város" Kolozsvár, Székelyudvarhely, ősi szlovák város Komárom, ősi szerb város Zenta.
Először ők is csak látogatóba és kisebb csoportokban jöttek.
- A bevándorló nem menekült, te a menekültekre gondolsz.
- Aki ugy kezdi a mondatát, hogy "én nem vagyok xy, de...", akkor az általában xy.
- Tényleg durva hogy ennyien jönnek, de ezzel jár egy háború. A háborúkat utáld, ne őket.
- Ha hoznak is betegséget, kiszűrik a regisztráció során. Ha félsz tőlük, nem menj a közelükbe.
- Biztos van köztük olyan, aki rosszat akar, bár a terroristákat már fészbukon is be tudják szervezni, nincs szükségük a menekülthullámra, hogy bejussanak ide.
- Már évtizedekkel ezelőtt is robbangathattak volna, szerencsére eddig megúsztuk. Sajnos ez csak annyin múlik, hogy célpont vagyunk-e vagy nem.
#13 +1
Hat nehogy az legyen a cel hogy "befoglaljak" EU NY reszet. Ha 3. VH nem is lesz de meg gazdasagi valsag lehet es akkor lesznek majd a problemak de azert meg az se semmi hogy az EU penzet erre koltik na de hat mindegy ezt a "nagyok" tudjak!
Én sem vagyok rasszista,fajgyűlölő,semmi bajom a muzulmán származású bevándorlókkal,csak azzal ahogy viselkednek.
Létrehoznak nekik menekülttáborokat,ahol fedél van a fejük felett,van minimum 1-2 mellékhelyiség,és ételt kapnak,meg ruhákat,takarókat.
(Amire hozzáteszem talán nics is szükségük annyira,mert sokat járok Pestre,láttam sok-sok menekültet,és minden másodiknak okostelefonja,meg Nike cipője van,de ez mindegy is.Tegyük fel hogy szükségük van rá.)Tehát elszállásoljuk,és ellátjuk őket. Erre mi a "hála"?
Kitörnek a menekülttáborokból,támadják a rendőrjeinket,mocskot,szemetet hagynak maguk után...stb...
Jah és persze tisztelet a kivételnek,senkit nem állt szándékomban megbántani,csak elmondtam a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!