Milyen okon követeli az MSZP a vitát a Fidesztől?
Szerintem egy Jobbik-MSzP vitának több értelme lenne, mert köztük nagyobb eséllyel lesz/lehet versengés.
Véleményem szerint az MSzP úgy akarja beállítani magát, hogy a "2 nagypárt" közül még ő az egyik, azonos szinten áll a Fidesszel. El akarja feledtetni az utóbbi éveket, és totálisan újként beállítani magát, melynek köze nincs az utóbbi évekhez. Mintha a választás nem a múltukról, hanem a mostani "programjukról (?)" szólna. Szerintem arcátlanság egy ilyen 8 év után még vitákra szólítani a másikat. Ti hogy gondoljátok?
Ugyan miért kellene 5 párti vita?
Miért kellene a 2%-ot el sem érőknek egy ilyen élő TV-s vitában részt vennie? Hogy legyen a futottak még kategória is?
Vagy legyen egy Orbán-Vona vita, vagy esetleg plusz Mesterházy
Én szívem szerint már feloszlattattam volna az MSZPt, tekintve a folyamatos és folytatólagos választási csalásokat amiket elkövetett, illetve a dutyiban ülő pártkatonáiknak a számát...
"De ha már itt tartunk.
Bokros kihívta Vonát, és Vona nem vállalta. Akkor ugye miért kéne Orbánnak felvállalni a vitát Vonával? "
vona megmondta, hogy nem tekinti ellenfélnek az mdf-et, és, hogy ők a jobbik "hátán akarnak felmászni" a népszerűség felé
eu végülis jogos nem? ők sem kockáztatnak, mi értelme lenne erőforrásokat pazarolni egy olyan pártra ami talán be sem jut a parlamentbe? Ha bokros annyira nagy arc lenne, akkor nagyobb támogatóserege is lenne. nincs.. ennyi...
viszont az mszp-nek és fidesznek ki kellene állnia vitázni, de persze nem fognak, fosnak.
nos, az mszp és a fidesz simán veszít egy tonna szavazót mert nem hajlandóak vitázni. a jobbik viszont kb 0 szavazót veszít szerintem azért, mert a bokrossal nem álltak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!