Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen okon követeli az MSZP...

Milyen okon követeli az MSZP a vitát a Fidesztől?

Figyelt kérdés

Szerintem egy Jobbik-MSzP vitának több értelme lenne, mert köztük nagyobb eséllyel lesz/lehet versengés.

Véleményem szerint az MSzP úgy akarja beállítani magát, hogy a "2 nagypárt" közül még ő az egyik, azonos szinten áll a Fidesszel. El akarja feledtetni az utóbbi éveket, és totálisan újként beállítani magát, melynek köze nincs az utóbbi évekhez. Mintha a választás nem a múltukról, hanem a mostani "programjukról (?)" szólna. Szerintem arcátlanság egy ilyen 8 év után még vitákra szólítani a másikat. Ti hogy gondoljátok?

2010. márc. 7. 19:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ugyan miért kellene 5 párti vita?

Miért kellene a 2%-ot el sem érőknek egy ilyen élő TV-s vitában részt vennie? Hogy legyen a futottak még kategória is?

Vagy legyen egy Orbán-Vona vita, vagy esetleg plusz Mesterházy

Én szívem szerint már feloszlattattam volna az MSZPt, tekintve a folyamatos és folytatólagos választási csalásokat amiket elkövetett, illetve a dutyiban ülő pártkatonáiknak a számát...

2010. márc. 8. 09:42
 12/14 anonim ***** válasza:
79%

"De ha már itt tartunk.

Bokros kihívta Vonát, és Vona nem vállalta. Akkor ugye miért kéne Orbánnak felvállalni a vitát Vonával? "

vona megmondta, hogy nem tekinti ellenfélnek az mdf-et, és, hogy ők a jobbik "hátán akarnak felmászni" a népszerűség felé

eu végülis jogos nem? ők sem kockáztatnak, mi értelme lenne erőforrásokat pazarolni egy olyan pártra ami talán be sem jut a parlamentbe? Ha bokros annyira nagy arc lenne, akkor nagyobb támogatóserege is lenne. nincs.. ennyi...

viszont az mszp-nek és fidesznek ki kellene állnia vitázni, de persze nem fognak, fosnak.

nos, az mszp és a fidesz simán veszít egy tonna szavazót mert nem hajlandóak vitázni. a jobbik viszont kb 0 szavazót veszít szerintem azért, mert a bokrossal nem álltak ki.

2010. márc. 8. 09:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát jogos lenne szerintem egy MSZP-FIDESZ vita , mert lehet ,hogy az MSZP a multat akarja elfeledtetni és csak a jövő , de ne feledjük ,hogy Orbán is bukott miniszterelnök ... szóval 50-50 . Egy többpárti vitára is kiváncsi lennék, Bokros szerintem alázna ott mindenkit , vélényem szerint pont ő kéne az országnak .
2010. márc. 8. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Ki a f.sz kíváncsi már a Hazug MSZP-re?Aki igen szavazzon rá,de ne kelljen már ilyen s.ggfejeket nézni a TV-ben!Ferenc testvér is azt mondta,ne riogassa kedves elnök úr az embereket,ki beszél itt fizetéses egészségügyi ellátásról?Aztán csak lett...Ott a You Tube,csak be kell ütni Gyurcsány-Orbán vita,aztán le lehet szűrni,hogy tök felesleges!Csak a fassz.pó hülyéknek való esti mese.Senki ne a pofáját jártassa,inkább lehajtott fejjel dolgozzon a választók érdekeiért,tök mindegy mi a neve!!!
2010. márc. 8. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!