Ha Fidesz a Jobbiktól "lopja" a programja egyes elemeit, akkor az miért rossz a Jobbikosok szemében?
Olvastam itt egy két fórumhozzászólásban, hogy bizonyos elemeket átemelt a Jobbik programjából a sajátjába.
Akkor ez most rossz vagy jó szerintetek?
Mert ha belegondolsz, a Jobbik programja az ország "rendberakását" célozza, vagyis az országban uralkodó helyzetek javítását.
Ha a Fidesz ebből átemel elemeket, akkor azzal az ország javulását fogja előidézni végsősoron.
És ugyebár a Jobbik vezérfonala az hogy jobb legyen a sorsa a magyaroknak és az országnak. Akkor meg nem mindegy hogy ,melyik párt valósítja meg? Vagy ez csak a Jobbik kiváltsága lehet mert ő mondta először? Szóval nektek a párt a lényeg vagy az ország?
14:35
mégegy kiábrándult mszps...
A helyzet az, hogy a Jobbik elenktarta a problemakat es azok megoldasi lehetosegeit.A FideszMszp mivel latja hogy ezek a dolgok mostmar nem tabutemak-beszelniuk kell rola es nekik is "ajanlani "kell ezeket a dolgokat.A problema csak az hogy ok nem gondoljak ezt komolyan,hazudnak,kampanyolnak.
Pl.Orban Viktor:Kezdi a mellebeszelest es a hazudozast.
http://www.youtube.com/watch?v=OqGemD-mcUQ&feature=player_em..
14:37 szép videó.
Te ebből honnan szűröd le a hazugságokat??? nem akarok lecsökkenni agyilag hozzátok...
14:37
Tessék. Már megint a fideszt akarjátok elszámoltatni. Hiába, az mszpvel szoros a vizsony. apa-fia kapcsolat...
Szemezgess, it megtalálod sok más mellett a 2006 ost is, ami ugyan azokra épült mint a 2010 es!
De nem is értem hogy miről beszélünk, hisz a 2007 Jobbikost összeveted a 2007 Fideszessel, akkor nyilvánvaló hogy ki is lopott kitől!
De nem is értem hogy miről beszélünk, hisz a 2007 Jobbikost összeveted a !!!2006!!! Fideszessel, akkor nyilvánvaló hogy ki is lopott kitől!
2006-ban még másik jobbikról beszélünk...
14:35
mégegy kiábrándult mszps...
Mindig is a Fideszre szavaztam mér 1990 óta, csak felébredtem mert megértettem hogy akik a rendszergarázdálkodásnál asszisztáltak, azoknak nem lehet igazi változásokat elindítani mert elkötelezettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!