Ha Fidesz a Jobbiktól "lopja" a programja egyes elemeit, akkor az miért rossz a Jobbikosok szemében?
Olvastam itt egy két fórumhozzászólásban, hogy bizonyos elemeket átemelt a Jobbik programjából a sajátjába.
Akkor ez most rossz vagy jó szerintetek?
Mert ha belegondolsz, a Jobbik programja az ország "rendberakását" célozza, vagyis az országban uralkodó helyzetek javítását.
Ha a Fidesz ebből átemel elemeket, akkor azzal az ország javulását fogja előidézni végsősoron.
És ugyebár a Jobbik vezérfonala az hogy jobb legyen a sorsa a magyaroknak és az országnak. Akkor meg nem mindegy hogy ,melyik párt valósítja meg? Vagy ez csak a Jobbik kiváltsága lehet mert ő mondta először? Szóval nektek a párt a lényeg vagy az ország?
"FIDESZMSZP"
na megjött e fő köpönyegforgató elvtárs
" akkor, ha egyes elemeket meg akarnak valósítani a programjukból, azok az elemek nem lehetnek jók, hiszen, amit a fidesz akar, az rossz."
hazudsz, de lehet, hogy csak tudatlan vagy.
Én egyedül a Vona szájából hallottam olyan kijelentést, hogy ha a fidesz olyan törvényjavaslattal áll elő akár kormányon akár ellenzékben, amivel a magyar nemzetet szolgálná, akkor azt ők megszavazzák.
a kis világodat pont ez zavarná meg, hisz te szentül hiszed, hogy a jobbik pont olyan mint a fidesz, és mondhat bárki bármit neked...
13:55
szép hazugság...
kár hogy még mindig az mszp-nek hisztek. nem is tudom. van egyáltalán különbség mszp-s és jobbikos között???
Bármit mondanék, téged úgysem tudnálak eltántorítani a pártodtól, olyan vagy mint a Jobbikos nagymagyarok. Egyébként nem tudom hogy hol lopott ötletet a Fidesz és az MSZP, hisz nekik nincs is programjuk (1 hónappal a választások előtt) Remélem hogy majd ha végre a Jobbik lesz hatalmon (nem is olyan sokára) te is rádöbbensz majd hogy nem önös érdekeket néző szánalmas, hazug párt és te is melléjük állsz!
Szebb Jövőt kívánok neked és rokonaidnak, semmiféle ellenszenv nélkül!
13.49
Nem. Tisztában vagyok vele, hogy a Fidesz sokkal régebbi párt, mint a Jobbik.
De ha a Fidesz is annyira hangoztatja az elszámoltatást, meg a többit, ami a Jobbik programjában benne van (mert a Jobbik programjában volt előbb! Az tökmindegy, hogy a Fidesz régebbi párt, a program a Jobbiké a régebbi!), akkor minek határolódgatnak el tőlük oly gyakran?
14:00
szánalom... mindenesetre szép vágások vannak benne. A magatokfajta biztos el is hiszi...
Na kiváncsi leszek a jobbik számonkérésére. Szerintem jó lesz ha saját magán kezdi el...
"De ha a Fidesz is annyira hangoztatja az elszámoltatást"
az elszámolást nem a jobbik találta ki.
A fidesz az mszp-t akarja elszámoltatni, a jobbik meg a fideszt. mert szentül hiszitek, hogy a fidesz tehet mindenről... ( mintha csak az mszp-t hallgatnám)
AZ ellenzék ellenzéke mi is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!