Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesznek köszönhető, hogy...

Fidesznek köszönhető, hogy ilyen rettentő kevés ember jelentkezett a felsőoktatásba?

Figyelt kérdés
Amikor engem vettek föl a PTE TTK proginfora akkor 100+ ember jött csak proginfora, többi szakkal együtt vagy 1500-2000-n jöttek ttk-ra. Most megnéztem a számokat és proginfora 20+ ember jelentkezett, de a többi szakon is ilyen alacsony volt a létszám, összesen olyan 300-400 ember összesen. Ahogy néztem, többi egyetemen is tized annyi lett a kezdők létszáma, mint amikor engem vettek fel 4 éve.

2015. júl. 28. 23:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Azt ugye vágod, hogy a tanult félévek számát itthon le kell dolgoznod vagy kifizetned ? Tudod kinek köszönhetően."

És? 3,5 évet dolgozzak le itthon a kövi 20 évben? Oh my goooooood, te k..urva élet, ez eléggé teljesíthetetlen!!!! Jó hogy szóltál!

"Hát te nem voltál egyetemen. Nálunk egy gyakorlat abból áll, hogy tanár kiadta óra elején a feladatot, semmi segítség, előadásnak semmi köze hozzá, és csináljuk meg óra végére a feladatot magunktól. Ez tanítás? én semmit nem használhatót nem kaptam az egyetemtől, minden amit tudok, azt magamtól tanultam OTTHON!, egyetemre csak a papír miatt mentem, de megismtélem, semmit nem tanítottak amit használni tudnék a munkámban, mert egy NULLA az oktatás."

Az, hogy szar egyetemre vettek fel, nem az állam hibája. Miért nem tanultál vagy miért nem jelentkeztél normális helyre? Nem véletlenül alacsonyak pár noname egyetemen a ponthatárok.

2015. júl. 29. 21:46
 32/35 A kérdező kommentje:

"Az, hogy szar egyetemre vettek fel, nem az állam hibája. Miért nem tanultál vagy miért nem jelentkeztél normális helyre? Nem véletlenül alacsonyak pár noname egyetemen a ponthatárok."

Pécsi Tudományegyetem mióta noname? Az ország első egyeteme.

Meg előre honnan tudnád milyen az oktatás ha nem jártál oda? és neten meg fényezik, hogy milyen szuper.

2015. júl. 29. 23:26
 33/35 anonim ***** válasza:
Én kb elsőre kizárnám. Az orvosin kívül egy nulla és ezt szerintem mindenki tudja. Ismerősömtől hallottam milyen horribilis ösztöndíjjakkal próbálják odacsábítani az embereket... de most komolyan, mit vártál, miben kiemelkedő egyetem? Műszaki dolgokban? Ott van a BME, Győr, Óbudai... Infó? ELTE, BME, Óbudai.... Gazdaság? BCE, BGF. Bölcsész szakok? ELTE...
2015. júl. 29. 23:54
 34/35 anonim ***** válasza:

33: Azért a győri egyetem sem egy nagy szám. Mostani ésszel nem jelentkeztem volna oda. Vagy BME, vagy Graz, esetleg TU Wien.

14-es válaszoló voltam.

Mellesleg valaki írta, hogy visszahozná a felvételiket. No, nálunk az is volt, mégis bejutottak olyanok, akik fél év után simán kihullottak...

2015. júl. 30. 07:18
 35/35 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem feltétlenül nagy szám, de akkor is top 3 műszaki iskolában bent van, az tuti, ha másért nem is, de az Audi miatt tuti.
2015. júl. 30. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!