Fidesznek köszönhető, hogy ilyen rettentő kevés ember jelentkezett a felsőoktatásba?
"Azt ugye vágod, hogy a tanult félévek számát itthon le kell dolgoznod vagy kifizetned ? Tudod kinek köszönhetően."
És? 3,5 évet dolgozzak le itthon a kövi 20 évben? Oh my goooooood, te k..urva élet, ez eléggé teljesíthetetlen!!!! Jó hogy szóltál!
"Hát te nem voltál egyetemen. Nálunk egy gyakorlat abból áll, hogy tanár kiadta óra elején a feladatot, semmi segítség, előadásnak semmi köze hozzá, és csináljuk meg óra végére a feladatot magunktól. Ez tanítás? én semmit nem használhatót nem kaptam az egyetemtől, minden amit tudok, azt magamtól tanultam OTTHON!, egyetemre csak a papír miatt mentem, de megismtélem, semmit nem tanítottak amit használni tudnék a munkámban, mert egy NULLA az oktatás."
Az, hogy szar egyetemre vettek fel, nem az állam hibája. Miért nem tanultál vagy miért nem jelentkeztél normális helyre? Nem véletlenül alacsonyak pár noname egyetemen a ponthatárok.
"Az, hogy szar egyetemre vettek fel, nem az állam hibája. Miért nem tanultál vagy miért nem jelentkeztél normális helyre? Nem véletlenül alacsonyak pár noname egyetemen a ponthatárok."
Pécsi Tudományegyetem mióta noname? Az ország első egyeteme.
Meg előre honnan tudnád milyen az oktatás ha nem jártál oda? és neten meg fényezik, hogy milyen szuper.
33: Azért a győri egyetem sem egy nagy szám. Mostani ésszel nem jelentkeztem volna oda. Vagy BME, vagy Graz, esetleg TU Wien.
14-es válaszoló voltam.
Mellesleg valaki írta, hogy visszahozná a felvételiket. No, nálunk az is volt, mégis bejutottak olyanok, akik fél év után simán kihullottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!