Szerintetek milyen ember valójában Orbán? : D
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 18:40
1/10 anonim válasza:
Családapának, férjnek biztos jó, politikusnak egy nagyképű, arrogáns, beképzelt, lekezelő bunkó.
2/10 anonim válasza:
Egy hataloméhes, csak önmagával törődő ember. Még abban sem vagyok biztos, hogy családapának jó. 8-10 éve olvastam, hogy veri a gyerekeit. Hihető, mert saját bevallása szerint őt is verte, rugdosta az apja.
3/10 anonim válasza:
Hatalommániás, arogáns, kétszínű, hazug, öntelt, sz*rkeverő, skizo törpe. Akit valóban vert az apja, még videó is van róla. Melyben bevallja, hogy skizo.
4/10 anonim válasza:
Orbán valójában gyíkember, nem furcsa hogy milyen gyakran nyalja meg a szája szélét?!
5/10 anonim válasza:
Ebből a videóból is látszik, hogy milyen kultúrálatlan, öntelt, kövér hólyag.
6/10 anonim válasza:
Képes szétlopni meg szétosztani egy ilyen szegény kisország pénzét a haveroknak meg a sajátlábonálló családjának, egy lelketlen rongyember az ilyen. Az is biztos, hogy mindemellett még mentálisan beteg is. Ezért kellene csakis a legszigorúbb pszichiátriai vizsgálatok után engedni bárkit egy ország sorsát irányítani első emberként.
7/10 anonim válasza:
Egy hazaáruló komcsi ivadék hazug ember aki szét lopta és tönkretette öt év alatt az országot mint az előző szociálliberális zsidó Mszp-Szdsz!
Semmivel nem különb Orbán mint Gyurcsány, Bajnai esetleg Mesterházy!
Meg állandóan hazudik 2011 még azt mondta ,hogy ők aztán a földtörvényt nem vezetik be:
https://www.youtube.com/watch?v=sH6WfR3Mlaw
Aztán ugye nem kell mondanom, hogy még is ezt tette!
Ugyanez a tandíjjal kapcsolatban:
https://www.youtube.com/watch?v=bGjX-ihnA4E
Hazug féreg ez az """ember"""!
8/10 anonim válasza:
Így van utolsó! A tandíjnál is hogy járt a szája, erre ő maga vezette be! Nem beszélve a bevándorlókról. Néhány éve még azt mondta, hogy kellenek a gazdaság fellendítése, népesség kiöregedésének megelőzésére. Most meg uszít ezerrel. Gondolom a másik éne vette át megint az irányítást.
9/10 anonim válasza:
Egy akasztani való akinek a gyerekei a nèp adójából saját lábukon megállnak...
10/10 anonim válasza:
Egyes, azért ha én olyan gyerekeket neveltem volna fel, elbujdosnék szégyenemben. Azok a kölykök két napig nem állnának meg önállóan.
A többivel egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!