Szerinted hány százalékos többséggel nyeri a Jobbik az idei választást?
18:44
ne magadból indulj ki...
Sokan sokfélét mondanak itt,én akkoris kitartok a Jobbik mellett,még ha nem is váltja meg a világot.Még mindig ez a "legmagyarabb"párt.Azért mert ti azt mondjátok,hogy ez csupán a hangos kisebbség pártja,én meg erre azt mondom,ez azoknak az embereknek a pártja,akik látják,hogy mit tesznek ezzel,az országgal és a magyar embert nem kisebbségben akarják Magyarországon látni.Kíváncsian várom a kedves Fidesz fanok véleményét mikor 1-2 vagy akár több év múlva nagyot kell csalódniuk a pártjukban.Igaz,hogy az összes párt kapzsi,kizsákmányoló... de ezek közül a Jobbik a legkevésbé az,és egyedül a Jobbiknak van életképes programja,még ha az ellenkezőjét is állítjátok.
És ne csak hajtogassátok,hogy ilyen szar meg olyan szar,hanem nézzetek is utána,mert én az összes párt programját végignéztem és egyedül a Jobbiké a megvalósítható,a többi párt mindegyik csak lopta az ötletet a Jobbik programjából.
Lehet rasszistázni,meg hungaristázni,meg újnácizni meg ilyenek,de akkor ti csak simán hülyék vagytok történelemből és nem értitek a fogalmat és nem ismeritek a tényeket.
Előző:
Nem a Jobbik temet el az országgal együtt, sajnos te túl buta vagy ahhoz, hogy ezt megértsd. A fideszmszpszdszmdf teszi tönkre az országot!
EMBER!
Kik kormányozták eddig az országot?
Neked olyan jó volt ez a sok év a rendszerváltás óta?
Ők tették tönkre az országot, bár mostanában divat félni a Jobbiktól, az ilyen beszariaknak, mint te.
nem felejtkeztem el rólad ma április 11-én se
most pedig kiröhöglek
MUAHAHAHAHAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
fúdejólesett xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!