Szerinted hány százalékos többséggel nyeri a Jobbik az idei választást?
" Most aztán jól visszavágtál:D Tyűűű. Meg is ijedtem, és ijedtemben a Jobbikra szavazokXD Szánalooom:D"
Olvasd el az előttem szólót, igaza van.Csak a Jobbik kínál megoldást.veled valami baj van nyakon felül.
Szerencsétlen.
" Most aztán jól visszavágtál:D Tyűűű. Meg is ijedtem, és ijedtemben a Jobbikra szavazokXD Szánalooom:D"
Olvasd el az előttem szólót, igaza van.Csak a Jobbik kínál megoldást.veled valami baj van nyakon felül.
Szerencsétlen.
Megoldást? Hahh. Majd bevezetik a magyar nyelvtörvényt, meg hazafiasságtörvényt és minden meg lesz oldva. Szánalom.
A Holokauszttagadás büntetését sokkal fontosabbnak tartod, igaz.Unlak.
Jellemző rátok tini divatnácikra, hogy ha ellentmondok neked, akkor zsidó, komcsi ésatöbbi ésatöbbi vagyok. Ez pedig már a Jobbikon belül is ciki. A jobbikosok többsége már szégyell titeket, zsidózó embereket.
Ebben hol zsidóztalak?
A Holokauszttagadás büntetését sokkal fontosabbnak tartod, igaz.Unlak.
Itt sírsz a Jobbik ellen, elmondtad a Jobbik- ellenes szlenget, 2- es alá, ülj le.
a jobbik még most nem igazán tud nyerni, mert a potenciális szavazóbázis még nincs 18:D
négy év múlva meg már nem is lesz menő proletárkörökbe se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!