Szerinted hány százalékos többséggel nyeri a Jobbik az idei választást?
"50% felett lesz.
Teltházas lakossági fórumot tartanak mindenhol, az összes képviselőjelöltnek összegyűlt a megfelelő mennyiségű kopogtatócédula. Ebből is látszik hogy rengeteg szimpatizáns van." Te jó ég...
Fogadjunk, hogy még az mdf is teltházas lakossági fórumokat tart...
Huhuhuhúúúú emberek! Sz@rom le a jobbikot, de szálljatok már le a földre, különben nagyot fogtok esni. Aztán ha kiderül az eredmény nem ám hőbörögni, hogy "de hát nekem nem ezt mondták a társaim...hüpphüpp"
konyec
Mennyi sok fideszmszp-s agymosott emberszerű lény írkál ide!
Igenis bejut, minél nagyobb százalékkal, annál jobb.Előttem szólók, meg nyalják ki O.V, és B.G. s.ggét!
XD
De ha nem nyerik meg, akkor választási csalás történt, és akkor aztán kiraboljuk a túrórudi-automatát az mtv-székházban! Hejj! :D
Nekem elég volt ebből a 8 évből!!
Olyan kormánynak kell nyernie aki meg tudja változtatni ezt a lehetetlen helyzetet amit a jelenlegi kormány produkált!
A fiatalok nem tudnak elhelyezkedni!Nincs munka !!Teljesen ellehetetlenítik őket!
Így hogy építenek jövőt, családot és biztonságos megélhetést????....az egészségügyet meg meg sem említem.Fizetés nélkül TB-t fizessünk???Régen büntették a munkaidőben csellengőket....most...?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!