Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amit a liberális média művel...

Amit a liberális média művel az csak egyszerű liberális propaganda?

Figyelt kérdés

Hogy állandóan a menekülteket mutatják be, vagy szegény, megfáradt családokként, vagy orvos-egyetemista menekültként, miközben folyamatosan tagadják,hogy iszlamisták,terroristák is lehetek köztük, sőt, ezt kizártnak tartják.

Máskor, vagy megvert melegekről szóló riportokat adnak, vagy a romákat ért sérelmeket, és még az örök klasszikus, a holokauszt.

Nem az a baj,hogy ezekről beszélnek, mert ezekről is kell.

Az a baj,hogy teljes mértékben elhallgatják a romák által elkövetett bűntényeket, a migránsokkal kapcsolatos, esetleges veszélyekről is mélyen hallgatnak, és csak akkor számolnak be egy-egy verekedésről, ha az illetőt azért éri a támadás mert roma,zsidó vagy meleg,esetleg ha fekete.De ha valakit azért vernek meg mert magyar, akkor mély hallgatás, akkor inkább kis elefánt született itt-ott-amott.

Szerintem ez felháborító, tudom,hogy most náci vagyok,mert nem érdekelnek 0-24-ben a liberális dogmák, de azért ezen komolyan ellehetne gondolkozni.

Ez akkor működne, ha a magyarokat ért támadásokat el lehetne hallgatni és nem tudnának róla az emberek, de így viszont csak haragot szül.

Értem,hogy gyűlöletet keltene ha a romákról bűnelkövetőként beszélnek, de így viszont a magyar népről is egy ferde képet mutatnak be, mintha a magyarok megvernének és kirekesztenének mindenkit aki más.

Ez pedig nem igaz, mert ha így lenne nem lett volna Trianon, és nem lenne menekültkérdés, mert a civil erő is kikergetné őket, de nem így van.

2015. júl. 22. 11:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"És igen, cigányok is belekötnek magyarokba. Azért, mert magyar? Nem hiszem. Kötekedésből, balhézásból? Inkább."

Akkor miért kiabálnak közben olyat, hogy "öld meg a magyart"?

2015. júl. 24. 17:00
 32/36 anonim ***** válasza:
88%

17:00

"miért kiabálnak közben olyat, hogy "öld meg a magyart"?"

Valószínűleg nem tudja a nevét. Ha tudná, azt kiabálná: "öld meg a Bélát!"

2015. júl. 24. 17:18
 33/36 anonim ***** válasza:
Tehát akkor ha én meg egy pár haverom belekötünk egy cigányba az utcán, és azt kiabáljuk közben, hogy "öld meg a cigányt", akkor is ki van zárva a rasszista indíték, ugye?
2015. júl. 24. 17:21
 34/36 anonim ***** válasza:

17:21

Az attól függ miért kötöttetek bele. Ha azért, mert cigány, akkor az rasszizmus. Ha másért, az csak bunkóság.

2015. júl. 24. 17:39
 35/36 anonim ***** válasza:
Ez igaz, de honnan tudod, hogy a cigányok nem azért kötnek bele a magyarokba, mert magyarok?
2015. júl. 24. 18:02
 36/36 anonim ***** válasza:

18:02

Nem tudom. Pont ezért kértem a kérdezőt, h linkeljen erre valami igazolást, mert még a mélyrasszista kuruc sem állítja, h a cigányok azért kötnek bele magyarokba, mert magyarok.

2015. júl. 24. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!