Amit a liberális média művel az csak egyszerű liberális propaganda?
Hogy állandóan a menekülteket mutatják be, vagy szegény, megfáradt családokként, vagy orvos-egyetemista menekültként, miközben folyamatosan tagadják,hogy iszlamisták,terroristák is lehetek köztük, sőt, ezt kizártnak tartják.
Máskor, vagy megvert melegekről szóló riportokat adnak, vagy a romákat ért sérelmeket, és még az örök klasszikus, a holokauszt.
Nem az a baj,hogy ezekről beszélnek, mert ezekről is kell.
Az a baj,hogy teljes mértékben elhallgatják a romák által elkövetett bűntényeket, a migránsokkal kapcsolatos, esetleges veszélyekről is mélyen hallgatnak, és csak akkor számolnak be egy-egy verekedésről, ha az illetőt azért éri a támadás mert roma,zsidó vagy meleg,esetleg ha fekete.De ha valakit azért vernek meg mert magyar, akkor mély hallgatás, akkor inkább kis elefánt született itt-ott-amott.
Szerintem ez felháborító, tudom,hogy most náci vagyok,mert nem érdekelnek 0-24-ben a liberális dogmák, de azért ezen komolyan ellehetne gondolkozni.
Ez akkor működne, ha a magyarokat ért támadásokat el lehetne hallgatni és nem tudnának róla az emberek, de így viszont csak haragot szül.
Értem,hogy gyűlöletet keltene ha a romákról bűnelkövetőként beszélnek, de így viszont a magyar népről is egy ferde képet mutatnak be, mintha a magyarok megvernének és kirekesztenének mindenkit aki más.
Ez pedig nem igaz, mert ha így lenne nem lett volna Trianon, és nem lenne menekültkérdés, mert a civil erő is kikergetné őket, de nem így van.
"És igen, cigányok is belekötnek magyarokba. Azért, mert magyar? Nem hiszem. Kötekedésből, balhézásból? Inkább."
Akkor miért kiabálnak közben olyat, hogy "öld meg a magyart"?
17:00
"miért kiabálnak közben olyat, hogy "öld meg a magyart"?"
Valószínűleg nem tudja a nevét. Ha tudná, azt kiabálná: "öld meg a Bélát!"
17:21
Az attól függ miért kötöttetek bele. Ha azért, mert cigány, akkor az rasszizmus. Ha másért, az csak bunkóság.
18:02
Nem tudom. Pont ezért kértem a kérdezőt, h linkeljen erre valami igazolást, mert még a mélyrasszista kuruc sem állítja, h a cigányok azért kötnek bele magyarokba, mert magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!