Amit a liberális média művel az csak egyszerű liberális propaganda?
Hogy állandóan a menekülteket mutatják be, vagy szegény, megfáradt családokként, vagy orvos-egyetemista menekültként, miközben folyamatosan tagadják,hogy iszlamisták,terroristák is lehetek köztük, sőt, ezt kizártnak tartják.
Máskor, vagy megvert melegekről szóló riportokat adnak, vagy a romákat ért sérelmeket, és még az örök klasszikus, a holokauszt.
Nem az a baj,hogy ezekről beszélnek, mert ezekről is kell.
Az a baj,hogy teljes mértékben elhallgatják a romák által elkövetett bűntényeket, a migránsokkal kapcsolatos, esetleges veszélyekről is mélyen hallgatnak, és csak akkor számolnak be egy-egy verekedésről, ha az illetőt azért éri a támadás mert roma,zsidó vagy meleg,esetleg ha fekete.De ha valakit azért vernek meg mert magyar, akkor mély hallgatás, akkor inkább kis elefánt született itt-ott-amott.
Szerintem ez felháborító, tudom,hogy most náci vagyok,mert nem érdekelnek 0-24-ben a liberális dogmák, de azért ezen komolyan ellehetne gondolkozni.
Ez akkor működne, ha a magyarokat ért támadásokat el lehetne hallgatni és nem tudnának róla az emberek, de így viszont csak haragot szül.
Értem,hogy gyűlöletet keltene ha a romákról bűnelkövetőként beszélnek, de így viszont a magyar népről is egy ferde képet mutatnak be, mintha a magyarok megvernének és kirekesztenének mindenkit aki más.
Ez pedig nem igaz, mert ha így lenne nem lett volna Trianon, és nem lenne menekültkérdés, mert a civil erő is kikergetné őket, de nem így van.
"ha valakit azért vernek meg mert magyar"
Mikor vertek meg valakit azért, mert magyar?
Tudsz olyan bűncselekményt mondami, ami megjelent a kormánypárti médiában, de az ellenzékiben nem?
Menekültügyben egyértelmű a "liberálisok" szándéka. Mivel a kormány propagandája a gyűlöletszításra épül, ők megpróbálják az emberi oldalát is megmutatni.
Na jól van gyerekek, nem kell játszani a hülyét.
Múltkor az Index lement Debrecenbe, aztán olyan riportot forgatott, hogy annak ellenére, hogy láttam már debreceni incidenst, amit ugye a táborban élők csináltak meg, még én is elhittem, hogy Debrecennek örülni kellene, hogy náluk lehet a tábor.
Tisztán látszott, hogy beszéltek vagy 20 emberrel, de csak azt vágták be a riportba, aki azt mondta, amit ők hallani akartak:)
11:35
Tudod mit? Linkelj egy kurucot. Ha korrekt a cikk, azt elismerem. De ha nem, megmondom mi a baj vele.
"miközben folyamatosan tagadják,hogy iszlamisták,terroristák is lehetek köztük, sőt, ezt kizártnak tartják."
Ezt hol tagadják? Melyik az a médium, amelyik azt állítja, hogy ez kizárt???
Jó lenne, ha MEGNEVEZNÉD, nem csak homályosan utalgatnál.
"Nem tudok, olyat ahol magyart vertek meg, ilyen sosem történt még"
Olyanról viszont már tudunk, hogy megvertek valakit, mert AZT HITTÉK, hogy bevándorló.
Na ennyi volt az eredménye ennek a gyűlöletkeltésnek, amit a kormány folytat.
A legfrissebb a kurucról:
Szerintem minden cigányok által elkövetett, magyarok ellen irányuló garázdaság egyenlő a magyar gyűlölettel, hiszen megtámadhatna egy másik cigányt is, de ezt nem teszi, mert az cigány, egyértelműen faji alapon választják ki az áldozatukat.
(ne mondátok, mert fordítva is így van, ha szavak nélkül támadnék meg egy feketét, az is rasszista támadás lenne,pedig nem mondanék semmit ami arra utalna.De tudom, a kettősmérce...tagadni lehet, de így van)
De,várjunk, ez a lány biztos hazudik, és össze kechupozta magát, és persze a híradóban sem szereplt, így ez kamu.
Erre már nem lehet azt mondani,hogy hazugság:
Tovább lehet válogatni az "antimagyarizmus" rovatból.
Azért ne haragudj, de aki a kuruttyal jön bármilyen létező vagy nem létező propaganda ellen, az önmagában nevetséges.
(Arról inkább nem is beszélek, hogy neked is az agyadba égett ez a totálisan félremagyarázott liberális szó. Ennyit a propagandáról.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!