Amit a liberális média művel az csak egyszerű liberális propaganda?
Hogy állandóan a menekülteket mutatják be, vagy szegény, megfáradt családokként, vagy orvos-egyetemista menekültként, miközben folyamatosan tagadják,hogy iszlamisták,terroristák is lehetek köztük, sőt, ezt kizártnak tartják.
Máskor, vagy megvert melegekről szóló riportokat adnak, vagy a romákat ért sérelmeket, és még az örök klasszikus, a holokauszt.
Nem az a baj,hogy ezekről beszélnek, mert ezekről is kell.
Az a baj,hogy teljes mértékben elhallgatják a romák által elkövetett bűntényeket, a migránsokkal kapcsolatos, esetleges veszélyekről is mélyen hallgatnak, és csak akkor számolnak be egy-egy verekedésről, ha az illetőt azért éri a támadás mert roma,zsidó vagy meleg,esetleg ha fekete.De ha valakit azért vernek meg mert magyar, akkor mély hallgatás, akkor inkább kis elefánt született itt-ott-amott.
Szerintem ez felháborító, tudom,hogy most náci vagyok,mert nem érdekelnek 0-24-ben a liberális dogmák, de azért ezen komolyan ellehetne gondolkozni.
Ez akkor működne, ha a magyarokat ért támadásokat el lehetne hallgatni és nem tudnának róla az emberek, de így viszont csak haragot szül.
Értem,hogy gyűlöletet keltene ha a romákról bűnelkövetőként beszélnek, de így viszont a magyar népről is egy ferde képet mutatnak be, mintha a magyarok megvernének és kirekesztenének mindenkit aki más.
Ez pedig nem igaz, mert ha így lenne nem lett volna Trianon, és nem lenne menekültkérdés, mert a civil erő is kikergetné őket, de nem így van.
11:52
Nem vonom kétségbe a cikkben leírtakat, de hol van benne az, h "azért verték meg, mert magyar"?
12:17
"Miért nem azt a cigányt támadja emg amelyiknek 200 ezer forintos aranylánc lóg a nyakában?"
Honnan veszed, h azt nem támadja meg? Mert a kuruc arról nem ír cikket?
Számtalan hír van arról, h egész cigány családok mennek egymásnak késekkel és baltákkal. Bevándorlók is eddig tudtommal csak egymást verték össze.
Nem tudom miből gondolod, h cigányok nem támadják meg egymást. Ez hülyeség.
Kérdező, te nem vagy náci, megnyugodhatsz! Valóban nem, vagy legalábbis a kérdés alapján nem.
Rasszista és cigánygyűlölő, na az viszont fenékig! Ráadásul a te esetedben ez még hiszékenységgel és a logikus gondolkodás hiányával is társul. Így születnek a "kurucbirkák" és bónuszként persze a sok-sok jobbikos szavazó, elvégre kimondva-kimondatlanul a kuruc "csak" minden második cikkében reklámozza Jobbikot.
"mondanám,hogy nézz fel a kurucra, de neked az nem hiteles, pedig a stílusuk ellenére, hitelesebb mint némelyik nagy liberális médium."
Ezzel már értem is, hogy miért írtál ki ilyen buta kérdést. A kuruc egy szennylap, kb. a blikk szintjén van. Még a Barbi magazin is hitelesebb ennél.
ha kurucot olvasol, rögtön hiteltelennek tűnik bármilyen korrekt média is, mivel a kurucból olyan, ideológiailag szelektált hírek érkeznek (pl. izraeli belpolitika), ami itt nem közérdekű közlemény, hogy úgy mondjam, a konteosokon és nácikon kívül mindenki leszarja.
némely adókon valóban van pozitív propaganda a menekültekkel kapcsolatban. talán azért, mert egy sokkal erősebb, ÁLLAMI negatív propaganda zajlik ellenük.
megjegyzendő, hogy szerintem TUTI, hogy vannak a menekültek között iszlamisták meg terroristák is. de kb. annyian, mint amennyien a fehérek, magyarok közt gyilkosok, pszichopaták.
olyan mikor volt utoljára, hogy valakit azért vertek meg, mert magyar? volt a felvidéki lány esete, azzal volt tele minden sajtó meg tévé annak idején.
neked kéne egy kicsit kevesebb kurucot olvasnod, mert átpolitizálja az agyad és elhinti benne az ő ideológiájuk alapjait.
én egyébként nem nézek túl sok tévét, de azért esténkén hullafáradtan leülök elé. nyilván a tv2, m1 és rtl tengelyt hanyagolom az igénytelenségük miatt. talán ennek köszönhető, hogy kb. fél éve egyetlen holokauszttal foglalkozó adásba sem futottam bele? akkor is egy rövid dokumentumfilmet láttam a dunán egy határmenti falu, zömében szegényekből álló zsidóságának kiirtásáról.
mivel a kuruc és szellemi köre állandóan beszámol a holokauszttal foglalkozó műsorokról és megemlékezésekről, úgy már soknak tűnik. ha naponta összeszámolnák, hogy hányszor jelenik meg ez és ez a magyar médiában, meglepően soknak fog tűnni. persze, ilyen adatokkal vissza lehet élni.
és végezetül, én megértem, hogy a szutyok gyurcsány-szdsz kormány szitokszóvá tette a liberalizmus fogalmát, de azért arról érdemes tudni, hogy ha nem létezne a liberalizmus, nem oszthatná itt senki az észt.
A cigány-dologban igaza van a kérdezőnek, valóban az esetek többségében érdekes módon magyarokba kötnek bele vagy rabolnak ki.
A liberális médiát viszont én nem tudom hibáztatni. Miért kéne részt-venniük a paranoia-keltésben ha azt úgyis megteszi a Fidesz a mi pénzünkből? Nem látok semmi rosszat abban, hogy vannak, akik inkább próbálnak némi empátiát sulykolni a népbe. Egyedül abban értek egyet, hogy valóban egyoldalúan állnak a témához, de ezt nem lehet másképp. Csak, hogy egy példával szemléltessem miért:
Ha egyensúlyi állapotra törekszel, az üres mérleg egyik nyelvére valaki rárak 40 kilót és neked van 2x5 kilód, akkor azt majd szépen elosztod? Na ugye, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!