Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amit a liberális média művel...

Amit a liberális média művel az csak egyszerű liberális propaganda?

Figyelt kérdés

Hogy állandóan a menekülteket mutatják be, vagy szegény, megfáradt családokként, vagy orvos-egyetemista menekültként, miközben folyamatosan tagadják,hogy iszlamisták,terroristák is lehetek köztük, sőt, ezt kizártnak tartják.

Máskor, vagy megvert melegekről szóló riportokat adnak, vagy a romákat ért sérelmeket, és még az örök klasszikus, a holokauszt.

Nem az a baj,hogy ezekről beszélnek, mert ezekről is kell.

Az a baj,hogy teljes mértékben elhallgatják a romák által elkövetett bűntényeket, a migránsokkal kapcsolatos, esetleges veszélyekről is mélyen hallgatnak, és csak akkor számolnak be egy-egy verekedésről, ha az illetőt azért éri a támadás mert roma,zsidó vagy meleg,esetleg ha fekete.De ha valakit azért vernek meg mert magyar, akkor mély hallgatás, akkor inkább kis elefánt született itt-ott-amott.

Szerintem ez felháborító, tudom,hogy most náci vagyok,mert nem érdekelnek 0-24-ben a liberális dogmák, de azért ezen komolyan ellehetne gondolkozni.

Ez akkor működne, ha a magyarokat ért támadásokat el lehetne hallgatni és nem tudnának róla az emberek, de így viszont csak haragot szül.

Értem,hogy gyűlöletet keltene ha a romákról bűnelkövetőként beszélnek, de így viszont a magyar népről is egy ferde képet mutatnak be, mintha a magyarok megvernének és kirekesztenének mindenkit aki más.

Ez pedig nem igaz, mert ha így lenne nem lett volna Trianon, és nem lenne menekültkérdés, mert a civil erő is kikergetné őket, de nem így van.

2015. júl. 22. 11:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
63%

11:52

Nem vonom kétségbe a cikkben leírtakat, de hol van benne az, h "azért verték meg, mert magyar"?

2015. júl. 22. 11:59
 12/36 anonim ***** válasza:
79%
Leírta a gyerek.. Ha cigány kirabol egy magyart, azt nem a telójáért teszi meg az 5000 forintért a tárcájából, hanem azért, mert magyar (legalábbis szerinte). Innentől ha betalálnak valahol, csak turistának kell tettetni magad, makogsz nekik valamit angolul, aztán mindjárt békén hagynak, sőt meg is hívnak egy pohár fröccsre, hiszen te nem vagy magyar..
2015. júl. 22. 12:05
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a roma szolidaritás miatt nem támadja meg az aranyláncos kollégát, de az is lehet, hogy azért mert nem akar kolbász lenni egy balatoni kajáldában. Olyanról én még nem hallottam, hogy a romák bármilyen módon kötődnének a feketékhez, de majd utánajárok, ez új elmélet nekem is:D
2015. júl. 22. 12:22
 14/36 anonim ***** válasza:
57%

12:17

"Miért nem azt a cigányt támadja emg amelyiknek 200 ezer forintos aranylánc lóg a nyakában?"

Honnan veszed, h azt nem támadja meg? Mert a kuruc arról nem ír cikket?

Számtalan hír van arról, h egész cigány családok mennek egymásnak késekkel és baltákkal. Bevándorlók is eddig tudtommal csak egymást verték össze.

Nem tudom miből gondolod, h cigányok nem támadják meg egymást. Ez hülyeség.

2015. júl. 22. 12:23
 15/36 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, te nem vagy náci, megnyugodhatsz! Valóban nem, vagy legalábbis a kérdés alapján nem.

Rasszista és cigánygyűlölő, na az viszont fenékig! Ráadásul a te esetedben ez még hiszékenységgel és a logikus gondolkodás hiányával is társul. Így születnek a "kurucbirkák" és bónuszként persze a sok-sok jobbikos szavazó, elvégre kimondva-kimondatlanul a kuruc "csak" minden második cikkében reklámozza Jobbikot.

2015. júl. 22. 12:55
 16/36 anonim ***** válasza:
6%

"mondanám,hogy nézz fel a kurucra, de neked az nem hiteles, pedig a stílusuk ellenére, hitelesebb mint némelyik nagy liberális médium."

Ezzel már értem is, hogy miért írtál ki ilyen buta kérdést. A kuruc egy szennylap, kb. a blikk szintjén van. Még a Barbi magazin is hitelesebb ennél.

2015. júl. 22. 13:21
 17/36 anonim ***** válasza:
38%

ha kurucot olvasol, rögtön hiteltelennek tűnik bármilyen korrekt média is, mivel a kurucból olyan, ideológiailag szelektált hírek érkeznek (pl. izraeli belpolitika), ami itt nem közérdekű közlemény, hogy úgy mondjam, a konteosokon és nácikon kívül mindenki leszarja.

némely adókon valóban van pozitív propaganda a menekültekkel kapcsolatban. talán azért, mert egy sokkal erősebb, ÁLLAMI negatív propaganda zajlik ellenük.

megjegyzendő, hogy szerintem TUTI, hogy vannak a menekültek között iszlamisták meg terroristák is. de kb. annyian, mint amennyien a fehérek, magyarok közt gyilkosok, pszichopaták.

olyan mikor volt utoljára, hogy valakit azért vertek meg, mert magyar? volt a felvidéki lány esete, azzal volt tele minden sajtó meg tévé annak idején.

neked kéne egy kicsit kevesebb kurucot olvasnod, mert átpolitizálja az agyad és elhinti benne az ő ideológiájuk alapjait.

én egyébként nem nézek túl sok tévét, de azért esténkén hullafáradtan leülök elé. nyilván a tv2, m1 és rtl tengelyt hanyagolom az igénytelenségük miatt. talán ennek köszönhető, hogy kb. fél éve egyetlen holokauszttal foglalkozó adásba sem futottam bele? akkor is egy rövid dokumentumfilmet láttam a dunán egy határmenti falu, zömében szegényekből álló zsidóságának kiirtásáról.

mivel a kuruc és szellemi köre állandóan beszámol a holokauszttal foglalkozó műsorokról és megemlékezésekről, úgy már soknak tűnik. ha naponta összeszámolnák, hogy hányszor jelenik meg ez és ez a magyar médiában, meglepően soknak fog tűnni. persze, ilyen adatokkal vissza lehet élni.

és végezetül, én megértem, hogy a szutyok gyurcsány-szdsz kormány szitokszóvá tette a liberalizmus fogalmát, de azért arról érdemes tudni, hogy ha nem létezne a liberalizmus, nem oszthatná itt senki az észt.

2015. júl. 22. 13:29
 18/36 anonim ***** válasza:
75%

A cigány-dologban igaza van a kérdezőnek, valóban az esetek többségében érdekes módon magyarokba kötnek bele vagy rabolnak ki.

A liberális médiát viszont én nem tudom hibáztatni. Miért kéne részt-venniük a paranoia-keltésben ha azt úgyis megteszi a Fidesz a mi pénzünkből? Nem látok semmi rosszat abban, hogy vannak, akik inkább próbálnak némi empátiát sulykolni a népbe. Egyedül abban értek egyet, hogy valóban egyoldalúan állnak a témához, de ezt nem lehet másképp. Csak, hogy egy példával szemléltessem miért:

Ha egyensúlyi állapotra törekszel, az üres mérleg egyik nyelvére valaki rárak 40 kilót és neked van 2x5 kilód, akkor azt majd szépen elosztod? Na ugye, hogy nem.

2015. júl. 22. 14:23
 19/36 anonim ***** válasza:
25%
Liberálisoknak először van siker élményűk egy elrontott komment alatt, nagycirkusz.avi.
2015. júl. 22. 14:35
 20/36 Andizsuzsi ***** válasza:
9%
Utolsó! Csendben maradtál volna, bölcsebb lettél volna. Olvadd el figyelmesen, mire válaszoltál.
2015. júl. 22. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!