Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amit a liberális média művel...

Amit a liberális média művel az csak egyszerű liberális propaganda?

Figyelt kérdés

Hogy állandóan a menekülteket mutatják be, vagy szegény, megfáradt családokként, vagy orvos-egyetemista menekültként, miközben folyamatosan tagadják,hogy iszlamisták,terroristák is lehetek köztük, sőt, ezt kizártnak tartják.

Máskor, vagy megvert melegekről szóló riportokat adnak, vagy a romákat ért sérelmeket, és még az örök klasszikus, a holokauszt.

Nem az a baj,hogy ezekről beszélnek, mert ezekről is kell.

Az a baj,hogy teljes mértékben elhallgatják a romák által elkövetett bűntényeket, a migránsokkal kapcsolatos, esetleges veszélyekről is mélyen hallgatnak, és csak akkor számolnak be egy-egy verekedésről, ha az illetőt azért éri a támadás mert roma,zsidó vagy meleg,esetleg ha fekete.De ha valakit azért vernek meg mert magyar, akkor mély hallgatás, akkor inkább kis elefánt született itt-ott-amott.

Szerintem ez felháborító, tudom,hogy most náci vagyok,mert nem érdekelnek 0-24-ben a liberális dogmák, de azért ezen komolyan ellehetne gondolkozni.

Ez akkor működne, ha a magyarokat ért támadásokat el lehetne hallgatni és nem tudnának róla az emberek, de így viszont csak haragot szül.

Értem,hogy gyűlöletet keltene ha a romákról bűnelkövetőként beszélnek, de így viszont a magyar népről is egy ferde képet mutatnak be, mintha a magyarok megvernének és kirekesztenének mindenkit aki más.

Ez pedig nem igaz, mert ha így lenne nem lett volna Trianon, és nem lenne menekültkérdés, mert a civil erő is kikergetné őket, de nem így van.

2015. júl. 22. 11:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Mit olvassak el?

Hogy kitalálja, hogy a kormány miatt verték meg?

Vagy melyik részt?

Talán beszélt az elkövetővel?

2015. júl. 22. 16:29
 22/36 anonim ***** válasza:

Nem kérdező, te nem vagy náci, te buta vagy. Te gondolkodás nélkül hiszel a kormánypropagandának, közben mellékesen a liberalizmusról is tévesek az elképzeléseid. Igen, minden mocskos propagandának kitermelődik a hasonlóan mocskos ellenpropagandája is. Annak meg a másik oldal néhány fanatikus ostobája örül. És mindenki fújja a magáét. Igen, mindenki tud valós példát hozni a maga harsogásának vélt alátámasztására. Azért vélt, mert egy (több) példa semmit nem bizonyít, legfeljebb felhívja valamire a figyelmet.

De téged az egész menekültügyben csak az érdekel, csak azt látod, amire uszítottak. Történik más is, de az számodra észrevétlen.

De még ez se számít. Amit meg kellene értened: hőzöngéssel még soha semmiféle probléma nem oldódott meg. Odafigyeléssel, kérdésfeltevéssel, tényleges együttműködő cselekvéssel annál több. Hogy csak egy durva példát mondjak: németek és franciák két világháborúban pusztították egymást eredménytelenül de annál több kárt okozva egymásban. Mígnem rögtön a második után rájöttek - össze kéne fogni. Azóta se kedvelik egymást, vitáznak végkimerülésig, de kezet semmiképpen nem emelnének egymásra, és nincs az az ellentét, amit azonnal el nem tüntetnének, ha bármelyiküket támadják. Európában minden vitájukkal együtt ma ők az élcsapat, a többi csak próbálhatja azt, amit ők tesznek.

2015. júl. 22. 16:54
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Mond neked valamit a szlovák Malina Hedvig ügye?

2015. júl. 22. 17:09
 24/36 Andizsuzsi ***** válasza:
34%

"Mit olvassak el?"

A válaszod elé odarakott idézetet, különös tekintettel annak nagybetűkkel kiemelt részére.

2015. júl. 22. 17:37
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Röviden, tömören: igen.

A cigányok rendszeresen kötnek bele emberekbe az utcán azért, mert azok magyarok. Igen, van olyan is, hogy cigány családok mennek egymásnak, ők viszont ismerik egymást, és van rá okuk. Ok nélkül belekötni kizárólag nem cigányokba szoktak, és ilyenkor rendszeresen kiabálják, hogy "öld meg a magyart!" Ez persze nem rasszizmus, ugye?

2015. júl. 22. 18:39
 26/36 anonim ***** válasza:
61%

"A válaszod elé odarakott idézetet, különös tekintettel annak nagybetűkkel kiemelt részére."

Elolvastam.

Még mindig ugyan az a véleményem.

Volt 1 eset, ennyi.

Másrészt téged is várlak a falumba, majd ott rájössz, hogy mi az a rasszizmus.:)

2015. júl. 22. 18:44
 27/36 anonim ***** válasza:
36%

18:39

"Ok nélkül belekötni kizárólag nem cigányokba szoktak"

Ez még mindig hülyeség. Ugyanúgy belekötnek cigányokba. Magyarok is belekötnek cigányokba. Magyarok belekötnek magyarokba is. És igen, cigányok is belekötnek magyarokba. Azért, mert magyar? Nem hiszem. Kötekedésből, balhézásból? Inkább.

De, ha tévedek, még mindig várok cikkeket, amiben cigányok magyarokba kötnek bele, "azért, mert magyarok". Mondtam, lehet kurucos írás is.

2015. júl. 22. 18:51
 28/36 Andizsuzsi ***** válasza:
9%
Ezt fenyegetésnek szántad?
2015. júl. 22. 20:30
 29/36 anonim ***** válasza:

Fenyegetésnek???

Mit, azt hogy beküldelek egy utcába?

Ez mióta fenyegetés?

Az, hogy veled ott mi lesz az már a te bajod, nekem ahhoz nincs közöm, főleg, hogy én majd felvilágosítalak, hogy előfordulhat, hogy jól elvernek, de szabad akaratodból mentél be(persze nem fogsz, mert neked is csak neten nagy a szád)

Tercier

Mi ez, hogy mutassak neten?

Talán, ha nincs fent a neten akkor az már nem is létezik?

Szerinted a netre fel fog kerülni, hogy mi megy itt Borsodban?

Nem, épp ezért ajánlottam fel, hogy gyere le, és akkor majd a saját bőrödön tapasztalhatod.

De ahogy már ismerlek, majd most megy az értetlenkedés, eljönni meg nem fogsz, mert tudod, hogy csúnyán pofára esnél.

Én mutatnék valódi, objektív bizonyítékot, de sajnos nem tehetek róla, hogy nem vagy hajlandó megtekinteni:)

2015. júl. 23. 22:04
 30/36 anonim ***** válasza:

22:04

10 éves koromig egy kisváros cigánynegyedében éltem. Azóta is tartom a kapcsolatot olyanokkal, akiket ott ismertem meg. Igen, cigányokkal is.

2015. júl. 24. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!