Mikor lesz normális fizetése a kisembernek?
A magyarok alattvaló egy fajta, nekik nagyon tetszik, hogy kihasználják őket.
Sőt, még büszkék is rá, döngetik nagyban a mellüket, hogy "én még havi 90 ezerér is robotolok a gyárba, mer én keminy vagyok, te meg lusta ganaj vagy és nemakasz dógozni!"
Ilyen néptől mit vársz? Minél előbb eltűnnének, annál előbb nyílna meg az út a fejlődés előtt.
Ahogy az előző írja...
"Jó az, az is több a semminél" hozzáállással mit vársz?
A vezetők alapból szeretik kihasználni a beosztottakat, itt a birkanép még adja is alájuk a lovat.Nooormális??
21.18
igen, mert a magyarok az egy nagy homogén massza, ahol mindenki olyan mint amilyennek te látod, és két mondatban össze is tud foglalni. irigylem a világodat.
"igen, mert a magyarok az egy nagy homogén massza, ahol mindenki olyan mint amilyennek te látod, és két mondatban össze is tud foglalni. irigylem a világodat."
Szerinted mi határoz meg inkább egy társadalmat?
A 90%-ának a világképe vagy a 10%-é?
21.19
igen, nyilvánvalóan a többségé. de nyilvánvalóan semmilyen tudomásod sem lehet róla, hogy milyen a világképe a 90%-nak.
"igen, nyilvánvalóan a többségé. de nyilvánvalóan semmilyen tudomásod sem lehet róla, hogy milyen a világképe a 90%-nak."
Dehogy nincs.
Szerinted én nem ebben az országban élek? Szerinted én nem találkozom nap mint nap ezekkel az emberekkel?
Vagy hol élek, a Holdon szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!