Szerinted a kuruc-info hiteles?
Elhiszed hogy bármelyik cikküknek van valóság alapja?
Bárki írását közszemlére teszik?
"Édes fiam... Láttál már olyan igazi, koszos szabolcsi cigányt? nem? akkor miért írsz róluk? hidd el, harapós egy fajta.
am. inkább a barikad.hu-t ajánlanám, a tartalom ugyanaz, a stílus más."
"Édes fiam" és is pont azon a véleményen vagyok mint te csak ironizáltam
és a barikádot én is ajánlom és a kuruc.infot t is
Bocsi, kicsit meghökkentem :D Valaki leírta nektek, hogy mik álltak azokban a cikkekben pontosan és ahelyett mit írt a kuruc. (ha nem is tudnátok angolul, már tudjátok a valós tartalmat)
Ti ezek után is ragaszkodtok a saját és a kuruc igazához? És akkor én vagyok az önfejű (nem egyszer mondták) mert ellene vagyok ezeknek a ferdítéseknek és a holokauszt tagadóinak! Szánalmas minden ember, akikbe nem szorult annyi emberiség, ha már nem is hisznek benne, akkor legalább befogják és másnak ne okozzanak fájdalmat. ne idézzenek fel rossz emlékeket.
Ha a te családodat kiirtanák, mit éreznél, ha 50 év múlva azt mondanám, hogy nem is haltak meg, te találtad ki....
Nem néztem még bele.
Nem is fogok.
Igen.
Ezerszer hitelesebb, mint a többi média, amit a multinacionális tőke irányít.
"Édes fiam... Láttál már olyan igazi, koszos szabolcsi cigányt? nem? akkor miért írsz róluk? hidd el, harapós egy fajta. "
Szabolcsi vagyok te k*csög!
" "Édes fiam... Láttál már olyan igazi, koszos szabolcsi cigányt? nem? akkor miért írsz róluk? hidd el, harapós egy fajta. "
Szabolcsi vagyok te k*csög!"
és cigány is mert a igen akkor:
a jó büdös roma kereszt@nyádat
takarodj Magyar földről
ez nem a te országod!
ha nem vagy roma akkor további szép napot :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!