Akik kuruc. Info-t olvasnak, mennyire tartják hiteles hírforrásnak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 22:23
2/31 anonim válasza:
Elég sok minden benne van ami a TV-ben nincs.
Igaz, hogy karcos a nyelvezete, meg elég egyoldalú, de a tényeket amit közöl 90%-ban igazak.
Szerintem a tálalása nem tetszik sok embernek, de attól én még szeretem olvasgatni!
3/31 anonim válasza:
Semenyire, de sztem hasznos.
A hülyébb bajtásainknak is kell valami amit olvasgathatnak.
4/31 anonim válasza:
Amióta a Debrecen focicsapata bejutott a BL-be és a kuruc azt kezdte elemezni, hogy a csapat támogatója a TEVA zsidó cég, azóta megszűntek létezni számomra.
5/31 anonim válasza:
Jó, hogy vannak, mert kell ez a nézőpont is, vannak olyan összefüggések, amik csak onnan jönnek le. Ezért én naponta beugrok hozzájuk. De fontos, hogy az ember helyre tudja tenni, amit ott olvas, meg persze máshol is. Azért ők nyilván elég egyszínű szemüvegen keresztül nézik a világot, de nem buta fiúk, meg jó a stílusuk is. Viszont néha gusztustalanok. Azt nagyon nem szeretem például, amikor egy ember halálakor azzal jönnek, hogy milyen jó, hogy meghalt, vagy netán, hogy már előbb is meghalhatott volna.
6/31 anonim válasza:
Amúgy miért kell lepontozni a válaszomat?
Értelmesen válaszolok erre néhány szánalmas alak, aki nem ért velem egyet rögtön ellenségnek tekint és lepontoz.
8/31 anonim válasza:
még a normális sima híreket is zsidócigány okozattá csináljnák át!
9/31 anonim válasza:
22.55: OK, de néha nincs benne valami?
10/31 anonim válasza:
Szerintem hitelesebb mint az össze tv együtt, de néha elfogult is tudd lenni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!