Akik kuruc. Info-t olvasnak, mennyire tartják hiteles hírforrásnak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 22:23
21/31 anonim válasza:
A kuruc egy hírösszesítő oldal, saját híreiken kívül, más oldalaktól, médiáktól vesz át híreket (és belekommentel bizonyos jelzőket) ezek kimaradnak az esti erléel híradóból, szóval mindenképp hiánypótló, azt mondják nem független, de egyik híradó sem az.
22/31 anonim válasza:
Egyetlen hírportál, amit olvasok. A megjelenő cikkeknek legalább van hírértékük, nem pedig olyan semmitmondó, mint a többi.
23/31 anonim válasza:
Hát kb. én is csak röhögök az ottani életen. Nem hiteles forrás az fix.
24/31 anonim válasza:
akik szerint nem hiteles, az idézne mondjuk 100 cikket ami nem hiteles és vázolná, hogy miért nem az? vagy csak a sablonszöveget szajkózza?
25/31 anonim válasza:
Körülbelül annyira hiteles hírforrás a kuruc, mint akármelyik balos hírfolyam. Mindkettőt agyilag bénák olvassák.
26/31 anonim válasza:
Te előző...te meg a Dörmögő Dömötört olvassad, jó?
Az való neked.
27/31 anonim válasza:
Te előző! Ilyen színvonalas mondatszerkesztést hol tanítanak? Menj vissza az általánosba...oda való vagy.
28/31 anonim válasza:
valami normális érvelést és bizonyítást is hallunk még ma, vagy csak a köpködés megy nektek?
29/31 anonim válasza:
Kisgyökér 76-os...
Én legalább kijártam, nem úgy mint te!!
Úgy tudom, apáddal jársz egy osztályba.
30/31 anonim válasza:
Előző!
Ha neked ilyen nagy kaland, hogy lenyomtad nyolcszor az első osztályt, akkor villogj vele nyugodtan. Fafej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!