Liberálisok! Miért buli ócsárolni nemzetünket?
Komolyan nem értem.
Lassan már nyithatnánk olyan olimpiai sportágat is, hogy:
"Magyar nemzet és identitás köpködés és becsmérlés"
Kedves moderátorok!
Nem provokációnak szántam, én tényleg ezt tapasztaltam meg.
Meg olyat is hallottam hetero emberektől, hogy "Előbb fogok szivárványos zászlót hordani, mint magyart."
Szóval, most had ne soroljam még...
Es ezeket egytol egyig liberalisok irtak? Vagy csak eldontotted hogy ezt liberalisok irhattak?
Amugy meg a helyedben inkabb azon gondolkodnek el hogy mi valthatja ki valakibol ezt a velemenyt.
Igazából ezeknek az embereknek (és pártjaiknak) fogalmuk sincs mi az IGAZI liberalizmus.
De mégis annak valják magukat, és olyan érzületűek.
Az egyik kedvenc együttesem egyik dalszövege így hangzik: "Love your coutry, hate your government".
Ez teljesen jogos. Azonban a sok évi elcseszett kormányzásnak köszönhetően már maga az ország is tönkrement.
Annyira tönkrement, hogy az általad emlegetett magyar zászlóban már nincsen semmi méltóság.
A régi harcos, tiszteletreméltó nemzetből lett, egy megharcolt, szerencsétlen romhalmaz. És ezt el kell fogadni. Lehet vannak szép tájaink, kultúránk, hagyományaink, de ezzel ki is fújt a dolog A jelenkorból nem lehetünk semmire büszkék. Magyarországon mindenki lop, csal, hazudik, aki becsülettel dolgozik, abba mindenki belerúg, aki tisztességesen éli mindennapjait az megszívja. És ezekben a dolgokban ugyanannyira ludas a társadalom, mint a politikusok. Majd ha villant valamit a nagy nemzet, akkor az emberek mutatnak valami tiszteletet.
Apropó, szerinted mire kéne büszkének lennünk? De nekem ne a Trianon előtti időkkel gyere...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!