Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok! Miért buli...

Liberálisok! Miért buli ócsárolni nemzetünket?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem.

Lassan már nyithatnánk olyan olimpiai sportágat is, hogy:

"Magyar nemzet és identitás köpködés és becsmérlés"

2015. júl. 4. 22:37
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Kedves moderátorok!

Nem provokációnak szántam, én tényleg ezt tapasztaltam meg.

2015. júl. 4. 22:40
 2/20 anonim ***** válasza:
42%
Senki sem ocsarolja a nemzetedet.
2015. júl. 4. 22:43
 3/20 A kérdező kommentje:
Itt a gyk-n, (meg máshol) is folyton olyan szövegeket látok, hogy ciki magyarnak lenni, ez az ország semmi, ez az ország egy nagy nulla, nullák vagyunk mind stb. stb.
2015. júl. 4. 22:46
 4/20 A kérdező kommentje:
Ha tényleg lenne "saját nemzet becsmérlése, köpködése" sportág, abban tuti aranyérmesek lennénk.
2015. júl. 4. 22:48
 5/20 A kérdező kommentje:

Meg olyat is hallottam hetero emberektől, hogy "Előbb fogok szivárványos zászlót hordani, mint magyart."

Szóval, most had ne soroljam még...

2015. júl. 4. 22:56
 6/20 anonim ***** válasza:
73%

Es ezeket egytol egyig liberalisok irtak? Vagy csak eldontotted hogy ezt liberalisok irhattak?

Amugy meg a helyedben inkabb azon gondolkodnek el hogy mi valthatja ki valakibol ezt a velemenyt.

2015. júl. 4. 22:58
 7/20 A kérdező kommentje:

Igazából ezeknek az embereknek (és pártjaiknak) fogalmuk sincs mi az IGAZI liberalizmus.

De mégis annak valják magukat, és olyan érzületűek.

2015. júl. 4. 23:04
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
A hazaert valo kiallasnak sokfele modja van. Velemenyem szerint akar az eros kritika is beleferhet.
2015. júl. 4. 23:17
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Az egyik kedvenc együttesem egyik dalszövege így hangzik: "Love your coutry, hate your government".

Ez teljesen jogos. Azonban a sok évi elcseszett kormányzásnak köszönhetően már maga az ország is tönkrement.

Annyira tönkrement, hogy az általad emlegetett magyar zászlóban már nincsen semmi méltóság.

A régi harcos, tiszteletreméltó nemzetből lett, egy megharcolt, szerencsétlen romhalmaz. És ezt el kell fogadni. Lehet vannak szép tájaink, kultúránk, hagyományaink, de ezzel ki is fújt a dolog A jelenkorból nem lehetünk semmire büszkék. Magyarországon mindenki lop, csal, hazudik, aki becsülettel dolgozik, abba mindenki belerúg, aki tisztességesen éli mindennapjait az megszívja. És ezekben a dolgokban ugyanannyira ludas a társadalom, mint a politikusok. Majd ha villant valamit a nagy nemzet, akkor az emberek mutatnak valami tiszteletet.

Apropó, szerinted mire kéne büszkének lennünk? De nekem ne a Trianon előtti időkkel gyere...

2015. júl. 4. 23:45
 10/20 anonim ***** válasza:
66%
a lakoság egyre jobban kezd hasonlitani egy csapat dedos ovodáshoz pont a hozád hasonló nethuszár antiszoc kis megmondó emberek miatt, erre rájön a sok csoró mogorva kisnyugdijas nem látsz mást az országból csak egy hatalmas szemétdombot ezt nem a liberálisok mondják ez a valóság
2015. júl. 5. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!