Miért nem figyelnek oda a liberálisok, hogy egyik riportjukkal ne üssék a másikat?
Bevándorlóellenes vagyok, nem is tagadom, kár lenne.
Nekem az a véleményem,hogy semmi jót nem jelent Európának ez a sok menekült/bevándorló, ez részükről egy nem tudatos "kontinens foglalás" és szerintem ebből még hatalmas probléma lesz, meg fognak erősödni a szélsőségek Európában, de mindegy valakiknek ebből lesz sok pénzük, így ez kell.(az erősödés az majd ott kezdődik,hogy golyók szállnak az utcákon és nem holmi szavak a parlamenti vitáknál)
Viszont megpróbáltam átérezni a dolgot és naivan kezdtem gondolkozni,hogy talán hülyeség amit gondolok és majd tudunk békésen élni, a média sorba mutatja be a mérnök,orvos,egyetemista bevándorlókat, ők nem fognak bűnözni, jót tesznek az országnak a tevékenységeikkel.
(persze tudom,hogy nem mind ilyen, de mindenhol vannak selejtek.)
Aztán egyszer csak jön a tunéziai mészárlás, a média meg beharangozza,hogy villamosmérnök hallgató volt az elkövető.
Tehát nem jelent semmit sem az,hogy értelmiségi e vagy sem, ugyan olyan eséllyel fogja felrobbantani magát az egyetemista is mint a gyári munkás, és számomra ez félelmetes, nem tudom átvenni a naiv liberális gondolkozást, a saját érveiket tiporták sárba azzal,hogy ezt elmondták, egyszerűen félelmet kelt bennem az,hogy azt akarják, ide jöjjenek ezek az emberek.
A magyarországi egyetemi lövöldözéseket magyarok követték el. Tiltsuk ki a magyarokat is innen?
És ez most bevándorlástól független kérdés. Ahogy nem normális minden magyar, úgy nem normális minden nem magyar is, kár erre kihegyezni.
Az ISIS-nek is vannak programozó meg orvosi egyetemet végzett tagjai.
Nem értek egyet azzal a liberális felfogással, mely szerint "mindenki éljen ott ahol akar".
Ezt keretek közé kell szorítani.Ha kell fegyverrel visszatartani őket.
Nem szeretnék egy terrorista hadosztályt vagy egy erőszakos afrikai famíliát a szomszédomba.
Gyenge ellenérv.
Több tíz év alatt volt 2 egyetemi lövöldözés, kb 3-4 áldozattal.
Ha itt felrobbantja magát egy iszlamista minimum lesz 5-10 áldozat, és egy esetről beszélünk ami űbereli 40 év magyar "teljesítményét"....
# 3/3 Időpont ma 17:40
Gyenge ellenérv, mégsem értetted meg mit mondok... vonatkoztass el a szó szerinti értelmezéstől.
Az ázsiaiak szerintem nem elfogadott egy "prospektus" szerint embereket legyilkolni.
A kifejezésért elnézést, és tudom,hogy elhatárolódnak a normális muzulmánok a terroristáktól, de a terroristák is a (kiforgatott) Korán szerint cselekszenek.
A baj az,hogy majd mikor megtörténik az első magyarországi merénylet, akkor magyar emberek fognak meghalni, a liberális csürhe meg a rózsadombi villájából nézi majd végig.
Franciaországban mi is történt a Charlie Hebdoval?
Melyik az az európai ország ahol rengeteg muzulmán él?Igen, ez többek között Franciaország.
Magyarországon történt merénylet?Neeeeeem...Magyarországon sok a muzulmán?Neeeeeeem.(még).
Azt a mindenit mekkora logika kell ehhez.
..és ez csak egy!!!
De hihetetlen,hogy mennyire naivnak kell ahhoz lenni,hogy valaki ezt ne lássa, nyilván ott történnek mészárlások a "jihad nevében" ahol muszlimok élnek, eEurópa azon részein ahol kevesen vannak jelen,nyilván nem történnek meg ezek, de ahogy nő a számuk,úg növekszik az esély is, 5 ezer muszlim között nem sok az esély,hogy lesz 1 aki robbant, de 50 ezer közül már biztos lesz 1, és kíváncsi lennék mit mondanál amikor a gyereked meghal egy merényletben csak azért mert azt az embert beengedték, és ha nem engedik ide, akkor nem történik meg.
Nem lett volna oka itt lennie annak az embernek ha nem fogadjuk be...
Téves a logikád. A merénylet a CH ellen kifejezetten a CH ellen irányult. Mindegy laknak e ott muzulmánok, ha csak eszkimók élnének ott, akkor is célpont lett volna. A merényleteket ezenkívül stratégiailag "érdemes" helyeken történnek, nem véletlen az USA a legkedveltebb vagy kifejezetten turistaövezetekben. Soha nem a muzulmánok számától függően.
A másik, hogy ugye te is elkeveredtél a bevándorló/menekült fogalmak között. Személy szerint én sem örvendeznék annak, ha ide elkezdenének betelepedni a muszlimok, de nem rasszista indíttatásból! Azt gondolom az a kultúra alapjaiban nem tudja és akarja tisztelni a mi törvényeinket. Az ilyenek ne akarjanak máshol élni.
A menekültek befogadása és segítése viszont emberi, keresztényi kötelességünk. Nem fordulhatunk el a segítséget kérőktől. Csakis a véletlennek köszönheted, hogy te egy olyan országba születtél, ahol eddig legalábbis nyugalomban, biztonságban élhettél ezt ne felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!