Miért nem figyelnek oda a liberálisok, hogy egyik riportjukkal ne üssék a másikat?
Bevándorlóellenes vagyok, nem is tagadom, kár lenne.
Nekem az a véleményem,hogy semmi jót nem jelent Európának ez a sok menekült/bevándorló, ez részükről egy nem tudatos "kontinens foglalás" és szerintem ebből még hatalmas probléma lesz, meg fognak erősödni a szélsőségek Európában, de mindegy valakiknek ebből lesz sok pénzük, így ez kell.(az erősödés az majd ott kezdődik,hogy golyók szállnak az utcákon és nem holmi szavak a parlamenti vitáknál)
Viszont megpróbáltam átérezni a dolgot és naivan kezdtem gondolkozni,hogy talán hülyeség amit gondolok és majd tudunk békésen élni, a média sorba mutatja be a mérnök,orvos,egyetemista bevándorlókat, ők nem fognak bűnözni, jót tesznek az országnak a tevékenységeikkel.
(persze tudom,hogy nem mind ilyen, de mindenhol vannak selejtek.)
Aztán egyszer csak jön a tunéziai mészárlás, a média meg beharangozza,hogy villamosmérnök hallgató volt az elkövető.
Tehát nem jelent semmit sem az,hogy értelmiségi e vagy sem, ugyan olyan eséllyel fogja felrobbantani magát az egyetemista is mint a gyári munkás, és számomra ez félelmetes, nem tudom átvenni a naiv liberális gondolkozást, a saját érveiket tiporták sárba azzal,hogy ezt elmondták, egyszerűen félelmet kelt bennem az,hogy azt akarják, ide jöjjenek ezek az emberek.
Csak az a baj,hogy a menekült és a bevándorló is muzulmán, és attól még,hogy menekül e vagy sem, ugyan úgy nem akarja majd tisztelni az európai kultúrát, mint ahogy írtad.
Keresztényi szeretet ide vagy oda, nekem fontosabb az életem a jövőben, és akkor inkább végignézem ahogy a tengerbe vesznek mind, minthogy majd a keletiben felrobbantsa magát az egyik barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!